Ferrari’den Vision Gran Turismo

Gran Turismo, dünyanın en çok ilgi çeken dijital oyunlarından olan bir video yarış simülasyon serisi. Play Station sistemi içerisinde oynanan oyunda sanal otomobillerin birbirinden ayrıcalıklı tasarımları ile lisanslı sürümleri yer alıyor.

Ferrari’den Vision Gran Turismo
Ferrari’den Vision Gran Turismo
GİRİŞ 24.12.2022 12:45 GÜNCELLEME 24.12.2022 13:45

Ferrari tarafından geliştirilen ilk konsept otomobil Vision Gran Turismo, Gran Turismo 7’de yolların hâkimi oluyor. Projenin üzerinde uzun soluklu çalışma gerçekleştiren Ferrari Geliştirme Ekibi ayrıca bu sürecin The Story başlığıyla yapım hikayesini internet üzerinden yayınlıyor.

Ferrari Vision Gran Turismo Monte Carlo’daki Gran Turismo Dünya Finallerinde tanıtıldı ve 23 Aralık’tan itibaren GT7’de kullanılabiliyor. Sanal otomobil, Ferrari tarafından patentli olarak üretildi. Aerodinamik tasarımının yansıttığı dış görünümünün etkileyici devamı iç kokpit ve yan bölmelerde de devam ediyor.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.