Çamlıca Camii otoparkındaki araçlarla ilgili açıklama

İstanbul Cami ve Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ergin Külünk, Çamlıca Camii otoparkındaki araçlarla ilgili açıklama yaptı.

Çamlıca Camii otoparkındaki araçlarla ilgili açıklama
Çamlıca Camii otoparkındaki araçlarla ilgili açıklama
GİRİŞ 09.01.2023 17:59 GÜNCELLEME 09.01.2023 17:59
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

Üsküdar'da bulunan Büyük Çamlıca Camii'ne ait otoparkta görüntülenen sıfır otomobillerle ilgili İstanbul Cami ve Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ergin Külünk açıklama yaptı.

GEREKLİ SORUŞTURMALAR YAPILIYOR

Külünk, "Çekilen videoda otoparkımızda stok araçlar olduğu iddia edildi. Bununla ilgili devletimizin ilgili kurumları gerekli  soruşturmaları, yapıyorlar. Ama işin doğrusu şu;  Otoparkımız bizim şimdilik ücretsiz bir otopark . Mahallemizdeki insanlar ve Çamlıca Cami'mizi ziyarete gelenler otoparkımızı şimdilik ücretsiz olarak kullanıyorlar.  Bu arada da bir filo şirketi yani kiralık araç firması, 'sirkülasyon halinde bazı araçlarını buraya koyabilir miyiz' diye bize geldi. Biz de genel sirkülasyonumuza zarar vermeyecek bir şekilde müsaade ettik.  Bu firmadakiler de araçlarını koyuyorlar ve kaldırıyorlar. Çok büyük bir otoparkımız olduğu için iki gün içerisinde duran araçların üzerinde toz birikmesi oluyor.  Video çeken kişi de tozdan yola çıkarak 6 aydır ,1 senedir duruyor gibi spekülatif bir haber yaptığını gördük. Asla otoparkımızda satışa yönelik araç bulundurmuyoruz" diye konuştu.



Ergin Külünk, "Plakasız  araç bulundurmamaya gayret ediyoruz. Bulduğumuz zaman da zaten gerekli yerlerle gerekli  görüşmeleri yapmaya gayret ediyoruz.  Bizim otoparkımızda bir senedir duran araçta var.  Vatandaşımız arabasını bırakmış, Almanya'ya gitmiş ya da başka bir şehre gitmiş.  Yerimiz müsait olduğu sürece sizin araçlarınıza belli bir sayıyı geçmemek koşuluyla müsaade ediyoruz. Ki onlar da bu müsaadenin hep içinde kaldılar sağ olsunlar. Onun ötesinde camimize, derneğimiz üzerinden bir bağış yapmışlarsa da yapmışlardır" dedi.  Öte yandan dün görüntülenen araçların otoparkta olmadığı görüldü.

KAYNAK: DHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 75
  • Salih 1 yıl önce Şikayet Et
    Hiçbir otoparktaki araçlar 2 günde 2 hafta da o derece tozlanmaz .
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    kendiniz inandınzmı buna peki
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    yalannnnnnnnnnn
    Cevapla
  • talip 1 yıl önce Şikayet Et
    Yalanın kuyruklusunu siz bari söylemeyin ve derhal görevinizi bırakın. Zira söyleminizden anlaşılan yine çukka meseleleri var. 2 günde o toz birikmez. kimsede oraya 2 günl için o kadar araç getirip bırakmaz. Yaşınızdan başınızdan utanın diyecem ama maalesef..o insanı imani duygu sizinle çok ilgili olmayabilir.
    Cevapla
  • murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Yalan konuşmayın yalan birde cami orası çıkar menfat çetesine çanak tutmayın işde ikinçi el fiyatları neden yükseliyor sayın diyanet işleri başkanının derhal soruşturma yapıp kamoyunu aydılatmaya davet ediyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle