Hollanda basını Togg için tarih verdi!

ABD'de gerçekleşen CES fuarına damga vuran Türkiye'nin yerli otomobili Togg, Hollanda basını tarafında yakın markaja alındı.

GİRİŞ 12.01.2023 07:50 GÜNCELLEME 12.01.2023 13:07
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Şubat ayı itibariyle Türkiye'de siparişlerinin alınmaya başlanacağı yerli otomobil Togg, Hollanda'ya ayak basmaya hazırlanıyor. Togg CEO'su Gürcan Karakaş ile bir röportaj gerçekleştiren AutoWeek dergisi, Togg'un 2025 yılında Hollanda'da satışa çıkarılacağını açıkladı.

TOGG HOLLANDA PAZARINA HAZIRLANIYOR

Hollanda'da yayın yapan AutoWeek adlı otomobil dergisi, Togg CEO'su Gürcan Karakaş ile yaptığı röportajın detaylarını yayımladı. Türkiye'nin otomobili Togg'un başlangıçta iç pazara odaklanacağını, ardından Orta ve Kuzey Avrupa'ya ihraç edileceği bilgisini paylaşan dergi, Togg'un 2025 yılının başlarında Hollanda'da satışa çıkarılacağını açıkladı.

Rakiplerine kıyasla barındırdığı özelliklerle adından şimdiden sıkça söz ettiren ve otomobil dünyasının gündeminden düşmeyen Türkiye'nin elektrikli otomobili Togg, ABD'deki CES fuarındaki etkinliklerle dış pazarda da rekabet oluşturacağı sinyalini verdi.

STARTI C SEGMENTİYLE VERECEK

Başlangıç itibariyle C segmentinde bir SUV modeliyle piyasaya çıkacak olan Togg, ardından iki farklı segmentte de üretilecek.

Yaklaşık 500 kilometrelik menzile ve 400 beygir gücüne sahip Türkiye'nin otomobili Togg, C segmentindeki SUV ile birlikte elektrikli sedan ve fastback tipinde de üretilecek.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 33
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir kerecik olsun ülke adına yapılan bir şeylere sevinin ve. Bu sizi iktidar yanlısı yapmaz korkmayın, milli yapar.Çamur atanlar için sözüm.
    Cevapla
  • aksaray 1 yıl önce Şikayet Et
    türkiyede üeretililen toğğ arabayı ve silah sanayimizi avrupa görüyor amarika görüyor yunanlılar görüyoe ermeniler görüyor ama içimizdeki ermeniler ve yunanlılar görmüyor ve görmemekte ısrar ediyorlar.
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    İçimizdeki Ermeni zionıt Yunan artıkları, türkmilleti engellemerle ğörevlilerdir.iyi bakın put heykel tecavuz zil zurna sarhoş haç batının emirlerini uyğulamakla meşkullar 1 asırdır milli olamayanlar
    Cevapla
  • Emre 1 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet senin adın yerli bu cihazda senden daha yerli
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek yerlimi toplama malzemeyle övünüp durmayalım
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Solak kafalar bakar kör oldu araba yok uçak iha siha yok gaz yok hiç bir şey yok at gözlügü var görmüyorlar, kendileri heykelden başkasını tanımıyor birde hainlik
    Cevapla
  • Cok gezen hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Onlar raki ictiklerinden beyiz kisa devre gozer gör kulaklar sadece fox tv halk tv tele 1 duyuyor
    Cevapla
  • Vatandas 1 yıl önce Şikayet Et
    Toyota c-hr mi Togg ile guncelleyecegim inşallah niyet hayr akıbet hayr olsun insallah
    Cevapla
  • Kalibre 1 yıl önce Şikayet Et
    Buda devrim arabasına hürkuş arabasına benzemesinde yarım yamalak bırakmasınlar devlet çok paralar döktü o 5 firmaya
    Cevapla
  • F. Öyen 1 yıl önce Şikayet Et
    Devrimi dönmesin diye uğraşıyorlar. Yardımcı olmak içinizden gelmiyormuş.
    Cevapla
  • Pataranga 1 yıl önce Şikayet Et
    Beynin de oluşan genetiği bozuk nöronlarına iftira attığın hüket türkürsün bir daha böyle süper akıllı fikirler çıkartamaysın yoksa sen bu bilgilerle çok yaşamazsın senin bildiklerini kimse bilmiyor çünkü sadece sen de var bu bilgiler kendine mukayyet ol gardaş
    Cevapla
  • Erol 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet devlet çok para döktü hatta 128 milyarı onlara pay etti. Çok merak ettim devlet kaç para vermiş qcikla da ufkumuzu genişlet.
    Cevapla
  • Cok gezen hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    5 firmadan turkcell yari hissesi devletin zaten
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Şimdiki hükümet neyi yarım bırakmış? O arabaları ürettirmeyen CHP'ydi, yorum yaparken önceki ile şimdiki hükümet ayrımı yaparak yapın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle