Opel dizel araçların fişini çekti! Tamamen elektrikli olacak

PSA Grubu altında yükselişini sürdüren Alman marka Opel, 2028 yılına kadar Avrupa’da tamamen elektrikli bir marka olma hedefiyle çıktığı yola, yeni modellerle devam ediyor.

Opel dizel araçların fişini çekti! Tamamen elektrikli olacak
Opel dizel araçların fişini çekti! Tamamen elektrikli olacak
GİRİŞ 16.01.2023 10:23 GÜNCELLEME 16.01.2023 10:23

Gelecek haftalarda yurtdışı lansmanında kullanma imkanı bulup daha da geniş yorumlar yapacağım marka içinde marka olarak adlandırılabilen ''GSe'' yani Gran Sport Electric ailesi Opel Astra GSe ve Astra Sports Tourer GSe ile genişliyor. 2024’e kadar mevcut modellerde elektriklenme hızını ve yelpazesini artırmayı planlayan ve tüm modellerde bir elektrikli versiyon da üreteceğini açıklayan marka, şarj edilebilir hibrit modeller hem performans hem de temiz bir sürüş sunuyor.

Opel Türkiye’nin çiçeği burnunda Genel Müdürü Emre Özocak ile de geçtiğimiz günlerde görüşmüş ve markanın 2023 yılından çok daha umutlu olduğunu duymuştum. Yeni modellerle Opel eski şöhretli günlerine geri dönüyor gibi.

 

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.