Citroen, halk oylamasıyla yeniden “Yılın İtibarlısı” seçildi

Citroen Türkiye Genel Müdürü Selen Alkım: ''Geçtiğimiz yıl Türkiye’nin en itibarlı ticari otomotiv markası olarak Citroen’in seçilmesinin ardından bu sene de yılın en itibarlı binek otomobil markası seçilmemiz bizi onurlandırdı" dedi.

Citroen, halk oylamasıyla yeniden “Yılın İtibarlısı” seçildi
Citroen, halk oylamasıyla yeniden “Yılın İtibarlısı” seçildi
GİRİŞ 24.01.2023 17:50 GÜNCELLEME 24.01.2023 17:50

Citroen, halk oylamasıyla üst üste ikinci kez ''Yılın İtibarlısı'' seçildi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Citroen, başarılarını ödüllerle taçlandırmaya devam ediyor. Geleceğin ulaşım teknolojilerine öncülük eden Citroen, Marketing Türkiye ve pazar araştırmaları şirketi Akademetre iş birliğiyle düzenlenen The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri çerçevesince yeniden ödüle layık görüldü.

İtibar ve Marka Değer Performans Ölçümü araştırması baz alınarak düzenlenen etkinlik, bu yıl 70'in üstünde kategoride gerçekleştirildi. The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde yıl içinde itibarını en çok artıran markalar ve iş ortakları, 12 ilde toplam 1.200 kişiyle yüz yüze gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda belirlendi. Citroen, The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri kapsamında “Yılın En İtibarlı Binek Otomotiv Markası” seçildi.

''Müşterinizle kurduğunuz sevgi bağını ve koşulsuz müşteri memnuniyetini de ön plana koymak gerekiyor''

Açıklamada görüşlerine yer verilen Citroen Türkiye Genel Müdürü Selen Alkım, Citroen markası olarak yükselişe devam ettikleri ama bir yandan da çok zorlu geçen bir yılı geride bıraktıklarını belirterek, şunları kaydetti:

''Zira 2022, tüm sektör olarak çip ve lojistik krizleriyle mücadele ettiğimiz çok çetin bir dönemdi. Otomotiv markalarının başarısı genelde sene sonu toplam satışla ve elde ettiği pazar payıyla değerlendirilir. Tabii ki bunlarla beraber müşterinizle kurduğunuz sevgi bağı ve koşulsuz müşteri memnuniyetini de ön plana koymak gerekiyor. Ne mutlu ki halk oylamasıyla layık görüldüğümüz bu ödül bizi son derece onurlandırdı.

Zira sektörde 40'tan fazla değerli markanın olduğu bir rekabet ortamında tüketicilerin değerlendirmeleriyle en itibarlı binek otomotiv markası olarak ödüllendirilmek bizim için apayrı bir mutluluk ve gurur vesilesi oldu. Bu kapsamda Marketing Türkiye ekibine, pazar araştırmaları şirketi Akademetre’ye, bize destek veren ajanslarımıza ve bizi bu ödüle oylarıyla layık gören herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz.''

Alkım, binek araç segmentinde yakaladıkları başarı çıtasını daha da yükseltmeye devam edeceklerini aktararak, ''Pazara çok kısa bir süre önce sunduğumuz yeni C4 X, geçen yıl mikro mobilite segmentini domine eden Ami gibi fark yaratan yeni modellerimiz ve elektrikli araçlar alanındaki atılımlarımızla Citroen markasına olan beğeni ve tutkuyu artırmayı amaçlıyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Geçen yıl Türkiye’nin en itibarlı ticari otomotiv markası olarak Citroen’in seçilmesinin ardından bu sene de yılın en itibarlı binek otomotiv markası seçilmelerinin kendilerini son derece onurlandırdığını anlatan Alkım, ''Üst üste 2 sene, yılın en itibarlı otomotiv markası olma başarısına imza atmanın haklı mutluluğunu yaşıyoruz. Halk oylarıyla layık görüldüğümüz bu ödül, Citroën markasının gerek binek gerekse ticari modelleriyle kamuoyunda ne derece sevildiğini bir kere daha ortaya koyarken, aynı zamanda zorlu rekabet ortamında aldığımız aksiyonların ne kadar doğru olduğunu da bir kez daha kanıtlıyor.'' değerlendirmesinde bulundu.

KAYNAK: AA
Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.