Yerli otomobil Togg duyurdu! Sayı 100 bine ulaştı

Togg'un dijital platformu Trumore, sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "100 binler Trumore’da. Yayınlandığı günden beri tüm platformlarda Trumore 100 bin kez indirildi'' ifadesine yer verildi.

GİRİŞ 26.01.2023 17:33 GÜNCELLEME 26.01.2023 17:38
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Togg ilk temas noktası olan mobil uygulaması Trumore, altı gün önce App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden kullanıma sunuldu.

Togg, bu uygulama vasıtasıyla sunulan 100. Yıl Özel Seri NFT'lerden birine sahip olanların, satın aldıkları NFT'yle aynı sıra numarasını taşıyan 2 bin 23 adet Togg akıllı cihazından da sipariş edebilme hakkına sahip olabileceği bilgisini verdikten sonra uygulama yoğun ilgi gördü. Daha bir hafta olmadan 100 bin kez indirilen Trumore için platform sahipleri, gösterilen yoğun ilgi için teşekkür etti.

"100 BİN KERE TEŞEKKÜRLER"

Togg'un dijital platformu Trumore, sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda bu ilgiden ötürü, "100 binler Trumore'da. Yayınlandığı günden beri tüm platformlarda Trumore 100 bin kez indirildi. Togg mobilite ekosistemine giriş yapan herkese hoş geldin diyor ve teşekkür ediyoruz!" ifadelerini kullanarak teşekkür etti.

TOGG 'GEZ'E EMANET

Türkiye'nin Otomobili Togg, mobil uygulaması "Trumore" ile dijital dünyadaki yerini aldı. Yerli harita uygulaması "Gez" de kullanıma sunuldu.

Türkiye'nin Otomobili Togg, dijital dünyaya iddialı girdi. Trumore mobil uygulamasıyla kullanıcılara farklı bir deneyim sunuluyor.

Uygulamada Togg, tüm yönleriyle tanıtılıyor. Teknik özelliklerinden renk seçeneklerine kadar Türkiye'nin Otomobili'ne ilişkin tüm ayrıntılara ulaşılabiliyor.

YERLİ HARİTA UYGULAMASI: GEZ

Trumore uygulamasıyla yerli harita programı da kullanıma sunuldu.

Şehir içi ve şehirler arası sürüş rotaları, Togg'un "Gez" uygulamasına emanet olacak.

TRUMORE NASIL YÜKLENİR

Akıllı cüzdan seçeneğiyle geleceğin ödeme teknolojisine göz kırpılıyor. NFT satışıyla da dijital sanat eserleri kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Trumore uygulaması, bütün dijital marketlerden ücretsiz olarak yüklenebiliyor.

Yerli otomobil Togg, Almanya yollarındaYerli otomobil Togg, Almanya yollarında

Yerli otomobil Togg'dan önemli gelişme! Sınırlı sayıda üretilecekYerli otomobil Togg'dan önemli gelişme! Sınırlı sayıda üretilecek

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Vatansever 1 yıl önce Şikayet Et
    Kuş serisine devam
    Cevapla
  • lazoğli 1 yıl önce Şikayet Et
    yükledim. lakin dijital para cüzdan vs ile alımdan bahsediyor. iptal ettim
    Cevapla
  • edepyahu 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben de 100.000 dok üretildi sandım da mutlu oldum bırakın şu boş işleri de artık araba üretin kardeşim yollarda görelim artık çekemeyenlere istemeyenleri güldürmeyin mutlu etmeyin hadi artık Allah aşkına
    Cevapla
  • MUSTAFA BİLDİK 1 yıl önce Şikayet Et
    Onu da almayıver almazsan eksik mi kalırsın
    Cevapla
  • Başgan 1 yıl önce Şikayet Et
    anca uygulama yükleriz zaten. vatandaş togg falan alamaz. üç beş zengin belli gösteriş için alır. ben egea bile alamıyorum...
    Cevapla
  • Halis ucar 1 yıl önce Şikayet Et
    Herkes alacak diye bişey yok zaten hangi arabayı herkes alabiliyor laf konuştu bal kabagi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle