Yerli otomobil Togg, NFT açık artırmasını erteledi

Yerli otomobil Togg'un 2023 adet özel seri aracı için gerçekleştirdiği NFT açık artırması Türkiye'yi derinden etkileyen deprem sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi.

GİRİŞ 06.02.2023 15:18 GÜNCELLEME 06.02.2023 15:34

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg'a sahip olmak için ön sipariş yapmak isteyenlere yönelik NFT açık artırması deprem nedeniyle ertelendi.

Togg'dan şu açıklama yapıldı:

Ülkemizi derinden sarsan depremde hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyoruz.

Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz, yaralarımızı saracağımız bir gündeyiz. Bu sabah başlayacağını duyurduğumuz NFT açık artırmamız ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Togg'a ön sipariş hakkı: NFT açık artırması başlıyorTogg'a ön sipariş hakkı: NFT açık artırması başlıyor

NFT satın alanlar, 2023 yılının Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında kullanıcılarına teslim edilecek "100. Yıl Özel Seri" Togg Akıllı Cihazları için ön siparişe katılma ve sıralamasını belirleme hakkı elde edecek.

App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden kullanıma sunulan Trumore uygulamasını indirip Tru.ID oluşturan kullanıcılar, dijital varlık cüzdanlarına aktardıkları Avax dijital varlıklarıyla yine aynı alanda yer alacak "NFT Alım Platformu" üzerinden sadece bir NFT için teklif verebilecek.

Açık artırma süresince ilgilenilen NFT'ye en yüksek teklifin verilmesi durumunda, ön sipariş hakkı teklifi verene ait olacak.

Kullanıcılar uygulamadaki "hemen satın al" seçeneği sayesinde, ilgilendikleri NFT'ye açık artırma süresinin bitmesini beklemeden de sahip olabilecek.

Açık artırma yoluyla NFT satın alanlar, bu numaranın işlendiği akıllı cihaz için de ön sipariş verme hakkını almış olacak.

KAYNAK: HABER7
Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.