Nissan, 4x4 araçlarını operasyonel destek için deprem bölgesine gönderdi

Nissan Türkiye, deprem bölgesine 4x4 araçlarla operasyonel desteğin ve acil ihtiyaçların gönderiminin yanı sıra Kızılay'a toplam 1 milyon avro nakdi yardımda bulundu.

Nissan, 4x4 araçlarını operasyonel destek için deprem bölgesine gönderdi
Nissan, 4x4 araçlarını operasyonel destek için deprem bölgesine gönderdi
GİRİŞ 15.02.2023 13:39 GÜNCELLEME 15.02.2023 13:39

Nissan Türkiye’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Nissan Türkiye olarak ülkemizin yaşadığı bu zor dönemde tüm çalışanlarımız ve bayilerimiz ile depremin yaralarını sarmaya çalışıyoruz. Çok büyük bir bölgeyi etkileyen ve bizi derinden üzen bu afette bünyemizdeki 4x4 araçlarımızı operasyonel destek için deprem bölgesine gönderdik." denildi.

Nissan Türkiye'nin, bölgenin öncelikli ve acil ihtiyaçları olan battaniye, su, kuru gıda ve bebek mamalarını 2 tır ile ivedilikle deprem bölgesine ulaştırdığı aktarılan paylaşımda, şunlar kaydedildi:

1 milyon avroluk nakdi yardım

"Nissan olarak Kızılay’a toplam 1 milyon avroluk nakdi yardımda bulunduk. Milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz."

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.