Volkswagen'den yeni zam kararı

Alman otomobil üreticisi Volkswagen, Almanya'da Polo, Golf ve T-Roc gibi içten yanmalı motorlu modellerinin fiyatlarına yüzde 4,4 zam yapma kararı aldı.

GİRİŞ 21.02.2023 16:25 GÜNCELLEME 21.02.2023 16:25
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yükselen enflasyon ve hala devam eden çip tedarik sorunları, otomotiv üreticilerinin fiyatları artırmasına neden oluyor.

Volkswagen, Almanya'da içten yanmalı motorlu modellerinin fiyatlarını artırma kararı aldı. 

Yapılacak zam kapsamında, Almanya'da Polo, Golf ve T-Roc gibi içten yanmalı motorlu modellerin fiyatları yüzde 4,4 artacak.

23 ŞUBAT'TAN İTİBAREN GEÇERLİ OLACAK

Yeni fiyatlar 23 Şubat'tan itibaren geçerli olacak. Giriş seviye Volkswagen Polo fiyatının 905 euro artacağı belirtilirken, Golf'ün fiyatı 1585 euro ve T-Roc'un fiyatı da 1455 euro yükselecek.

BAYİLER TEPKİ GÖSTERDİ

Birçok bayi yetkilisi, Alman şirketin tüketici belirsizliği nedeniyle fiyatları düşürmesi gerektiğini dile getirdi ve zam kararına tepki gösterdi.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Lelelle 1 yıl önce Şikayet Et
    Gürcistan da çip sorunu yok ,millete sahip çıkmayanlar yüzünden geliyor bu zamlar
    Cevapla