Makyajlı Renault Clio'nun görselleri sızdırıldı

Fransız otomobil üreticisi Renault'un Türkiye'de en çok satan modeli olan Clio'nun makyajlı versiyonu ilk kez görüntülendi. İşte yenilenen Renault Clio modelinden ilk detaylar...

Makyajlı Renault Clio'nun görselleri sızdırıldı
Makyajlı Renault Clio'nun görselleri sızdırıldı
GİRİŞ 21.02.2023 17:05 GÜNCELLEME 21.02.2023 17:05

Renault'un Türkiye'de en çok tercih edilen Clio modeli yeni yüzü ile ilk defa objektiflere yakalandı. Makyajlı Renault Clio'da ilk göze çarpan ise daha agresif bir tasarıma sahip.

İŞTE MAKYAJLI RENAULT CLİO

2019 yılında tanıtılan Renault Clio, artık beşinci yaşını doldurmak üzere. Bu nedenle marka, otomobili artık yenilemek için düğmeye bastı.

2023'ün bahar aylarında tanıtılması beklenen yeni Clio, ilk kez kendini bir reklam filminde gösterdi.

İspanya'nın Valencia kentinde çekildiği belirtilen görüntülerde, makyajlı Renault Clio'nun lansman veya reklam çekimleri için yollarda olduğu görülüyor

Makyajlı Renault Clio'nun güncellenen far takımı dikkat çekerken, bumerang benzeri LED aydınlatmalar da gözden kaçmıyor.

Ayrıca yeni Renault logosu ve daha geniş bir panjur da dikkat çeken diğer detaylar arasında yer alıyor.

Motorda herhangi bir değişiklik beklenmezken, Captur'daki şarj edilebilir hibrit sistemin aileye dahil edilebileceği konuşuluyor.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.