Mercedes otomobillerine TikTok'u ekleyecek

Alman otomobil devi Mercedes, son dönemlerin popüler sosyal medya uygulaması TikTok’u arabalarına entegre edeceğini duyurdu.

Mercedes otomobillerine TikTok'u ekleyecek
Mercedes otomobillerine TikTok'u ekleyecek
GİRİŞ 24.02.2023 10:52 GÜNCELLEME 24.02.2023 10:52

Son yıllarda otomobillerin birer akıllı cihaza dönüşmesi nedeniyle, otomobil üreticilerinin teknoloji şirketleriyle daha fazla ortaklık kurduklarını görüyoruz.

Tesla’nın ChatGPT’yi araçlarına entegre edeceğine yönelik haberlerden sonra harekete geçen Mercedes'ten yeni bir adım geldi.

Alman üretici, son dönemlerin popüler sosyal medya uygulaması TikTok’u arabalarına ekleyeceğini duyurdu.

Gelen bilgilere göre TikTok, 2023'ün sonlarına doğru piyasaya sürülecek olan Mercedes-Benz E-Serisi modellerinde karşımıza çıkacak.

Sürücüler ve yolcular, otomobillerde yer alacak dev dokunmatik etkileşimli panel ile yolculuk sırasında TikTok, Zoom video konferans, Angry Birds ve Vivaldi gibi çeşitli uygulamalara erişebilecek.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.