Nissan deprem yardımlarını anahtar teslim fiyattan düşecek

Nissan Türkiye, AFAD, AHBAP, AKUT veya Kızılay’a 20 bin TL bağış yapacak müşterilerine bağış makbuzlarını Nissan yetkili satıcılarına ibraz etmeleri halinde bu tutarı satın alacakları aracın anahtar teslim fiyatından düşeceğini bildirdi.

Nissan deprem yardımlarını anahtar teslim fiyattan düşecek
Nissan deprem yardımlarını anahtar teslim fiyattan düşecek
GİRİŞ 05.03.2023 09:24 GÜNCELLEME 05.03.2023 09:24
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Türkiye'yi derinden etkileyen depremin ardından 1 milyon euroya varan bir yardım paketi oluşturan Nissan, müşteri bağış programı ile afet yardım çalışmalarına desteğini genişlettiğini duyurdu.

Nissan'dan yapılan açıklamaya göre, Nissan Türkiye ve bayileri, AFAD, AHBAP, AKUT veya Kızılay’a 20 bin TL bağış yapacak müşterilerine bağış makbuzlarını Nissan yetkili satıcılarına ibraz etmeleri halinde bu meblağı, satın alacakları aracın tavsiye edilen anahtar teslim fiyatından düşecek.

Bu program sayesinde Nissan Türkiye, depremden etkilenen bölgelere acil gıda ve giysi malzemesi göndermek de dahil olmak üzere deprem sonrasında sağladığı desteği genişletmek için müşterileri ve bayileriyle birlikte hareket ediyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Nissan Türkiye Genel Müdürü Charbel Abi Ghanem, Türkiye'nin çok zor zamanlardan geçtiğini belirterek, "Yapabileceğimiz her bir yardımla depremden etkilenen vatandaşlarımızın hayatlarına dokunarak, onlar için kurulacak yeni ve sağlam bir geleceğe destek olabilmeyi arzu ediyoruz. Türkiye bizim evimiz ve Nissan olarak, bu felaketten etkilenen binlerce insana sağlam bir gelecek sağlamak ve çözüm sunabilmek için elimizden gelen her şeyi yapma sorumluluğunu hissediyoruz." ifadelerini kullandı.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • VATANSEVERRRR. 1 yıl önce Şikayet Et
    Güzel yapmislar
    Cevapla
  • Alp-Er 1 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun
    Cevapla
  • Gonyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    güzel uygulama
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    tebrikler gerçekten
    Cevapla