Togg'un test araçları otobana çıktı

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un test araçları seyir halindeyken cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. İşte yerli otomobil Togg'un otobandaki görüntüleri...

GİRİŞ 06.03.2023 16:42 GÜNCELLEME 06.03.2023 17:09
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin yerli otomobili Togg, test sürüşlerine devam ediyor. Son olarak Togg'un farklı renkteki 3 test aracı, seyir halindeyken otobanda görüntülendi. Togg araçlarını görenler, o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Yerli otomobil Togg'da geri sayım başladı! Yerli otomobil Togg'da geri sayım başladı!

KAYNAK: HABER7
Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • Kamil 1 yıl önce Şikayet Et
    Komşumuz İran'da 18 milyon ton lityum rezervi keşfedilmiş . Artık , İran dünyanın 4 üncü büyük lityum rezervine sahip ülke konumuna yükseldi . Batarya üretimi için İran ile ortak projeler geliştirmeli , küresel elektrikli otomotiv piyasasında söz sahibi olmalıyız .
    Cevapla
  • Vatansever 1 yıl önce Şikayet Et
    Oldu canım. Oy alacaz diye bedavaya Togg dagıtsın AKP. Ne güzel memleket valla.
    Cevapla
  • Reise tüyo 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayaller togg gerçekler doğan görünümlü şahin,1.250 bin tl den başlayan fiyatlara orta direk ve altı ancak seyreder buda büyük hayal kırıklığı yaratır,reis acilen fiyatı 500 bin tl yi geçmeyen araçlarda ötv yi sıfırlamalıdır ki oluşacak hayal kırıklığı oy kaybına dönüşmesin.
    Cevapla
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bedava isteyenler yünanistana gidebilir orda veriyorlar
    Cevapla
  • Vatan sevdalısı 1 yıl önce Şikayet Et
    Sabırlı ol biraz be kardeşim bir çocuk da dokuz ayda dünyaya geliyor sonra emekliyor sonra yürümeye başlıyor bu iş bu kadar basit sabır
    Cevapla
  • genç osman 1 yıl önce Şikayet Et
    bu ne testi daha ya hu ne zaman çıkacak piyasaya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle