Talep patlaması sonrası, Togg kritik gelişmeyi duyurdu!
Sosyal medyadan yeni araçların bantlardaki görüntülerini paylaşan Togg, "Ay sonundan itibaren teslimatlara başlıyoruz. Teşekkürler Türkiye" açıklamasını yaptı.
Türkiye'nin yerli ve akıllı otomobili Togg'un sipariş süreci fırtına gibi geçiyor. Türk halkı yerli ve milli otomobil otomobil sahibi olmak için adeta seferber oldu. İlk 24 saatte 22 bin 150 adet T10X ön siparişi alındı. Togg satın almak isteyenler 27 Mart'a kadar başvurularını Trumore uygulamasından veya Togg websitesi üzerinden 60 bin lira yatırıp gerçekleştiriyor.
TESLİMATLAR AY SONUNDA BAŞLIYOR
Togg'a talep patlamasıyaşanırken, teslimat tarihi de belli oldu. İlk teslimatın ay sonundan itibaren başlayacağı belirtildi.
Sahiplerini bekleyen yeni araçların bantlardaki görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan Togg, şu ifadeleri kullandı: "24 saatte aldığımız 22 bin 150 adet T10X ön siparişi ardından anlık Togg Teknoloji Kampüsümüz. Ay sonundan itibaren teslimatlara başlıyoruz. Teşekkürler Türkiye!"
27 MART'A KADAR ÖN SİPARİŞ VERİLEBİLECEK
2023 yılı boyunca kullanıcılarla buluşacak 12 bin T10X için ön sipariş sahiplerini belirleyecek çekiliş süreci, 27 Mart'a kadar devam edecek.
ÇEKİLİŞ TARİHİ 28 MART
Bu süreçte Trumore uygulamasından veya Togg websitesi üzerinden Tru.ID oluşturan her bir tekil kullanıcı, havale ya da kredi kartı aracılığıyla Trumore e-Cüzdan'a 60 bin lirayı aktardıktan sonra ön sipariş vermek istedikleri T10X'i konfigüre edip ön ödemeyi yaparak çekilişe katılmaya hak kazanacak. Ön sipariş dönemi kapandıktan sonra dijital çekiliş, 28 Mart'ta noter huzurunda yapılacak.
-
Yaşar 1 gün önce Şikayet EtOlağanüstü müthiş GURUR VERICİ DAHA NE OLSUNKIBeğen Toplam 5 beğeni
-
Faraday 1 gün önce Şikayet EtTürkiye Otomobili Girişimi Gururumuz ;) ... TOGGBeğen Toplam 6 beğeni
-
Uğur 1 gün önce Şikayet EtMegan lar şuan 900 bin lira sen c suv elektrikliden bahsediyrsun bu ozellikte en az 2 mnBeğen Toplam 7 beğeni
-
Oğuz Yüca 1 gün önce Şikayet EtKesinlikleBeğen
-
Cebelli Tarık 1 gün önce Şikayet EtÜretilen ilk ürünlerin yüksek fiyat olması bu işin doğasında var. Eriksson 688'i 90'larda 700$ gibi bir fiyata almıştım. Üretim durmamış olsa fabrikanın şimdi 688'i en fazla 20$'a üretebileceğini tahmin etmek zor değil. TOGG'un ucuzlayacak olması kaçınılmaz.. Biz sadece bunun 30 yıl sürmemesi için dua edelim. :DBeğen Toplam 3 beğeni
-
Cebelli Tarık 1 gün önce Şikayet EtYatırım maliyetlerini karşıladıktan sonra fiyat düşer büyük ihtimalle. 5 yıl içinde%40 ucuzlayacaktır. Tabi yüksek fiyattan ne kadar çok araç satılırsa o kadar hızlı yatırım maliyetleri amorte edilir. Zaten A sınıfı alıcılar doyduktan sonra B ve C alıcılara yönelmesi gerekir Togg'un. Yoksa fabrikayı kapatıp gitsinler. Yurt dışı piyasalarda rekabet edebilecek noktaya gelineceğini, kısa sürede inanılmaz düşük fiyatlara da araç üretileceğini tahmin ediyorum.Beğen