Togg'a yoğun talep! İnanılmaz rakam...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Togg'a yoğun ilgi olduğunu vurguladı. İlk 24 saat dolmadan 22 bin 150 sipariş verildiğini söyleyen Erdoğan, şu ana kadar yaklaşık 80 bin talep geldiğini açıkladı.
GİRİŞ 23.03.2023 00:39
GÜNCELLEME 23.03.2023 10:13
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Star TV ve NTV ortak yayınında gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Togg fabrikasından şu ana kadar talebin 80 bin olduğu bilgisini veren Erdoğan, siparişlerin yoğun olduğunu söyledi.
60 yıllık hayalin gerçekleştiğini vurgulayan Erdoğan, "7 ayrı renkte Togg'larımız var. Bu ay sonundan itibaren caddelerimizi zenginleştirecekler. Geldiğimiz noktada ülke ve millet olarak büyük bir gurur yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.
İlk 24 saat dolmadan 22 bin 150 sipariş verildiğini ifade etti.
Erdoğan, Togg akıllı cihazının üretim hedefinin bu yıl 20 bin olduğunu, 2030'a kadar 1 milyon Togg'un üretilmiş olacağıznı ifade etti.
YORUMLAR 12
-
Koray 2 ay önce Şikayet EtHayırlı olsun...Beğen
-
Misafir 2 ay önce Şikayet EtCennet Vatanımıza hayırlı uğurlu olsunBeğen
-
Envers 2 ay önce Şikayet EtPatenti bizde, fabrikası yani üretim yeri ve ful elektrikli hemde suv daha ne olsun Reis yapicaz diyor yapıyor diğerleride trene bakar gibi bu yerli değil neresi yerli diyor heyecan yok çünkü millete layık görmüyorlarBeğen
-
Misafir 2 ay önce Şikayet EtRabbim devletimizi muhafaza eylesin.. ordularımızı muzaffer eylesin... Cumhurbaşkanımizıda başımızdan eksik etmesin....Beğen
-
Vatan 2 ay önce Şikayet EtToyota mı satıp alıcaz inşallah.Beğen