Yerli otomobil Togg'a Antalya'da yoğun ilgi

Türkiye’nin, yerli ve milli otomobili Togg, sergilendiği Antalya’da yoğun ilgi gördü.

Yerli otomobil Togg'a Antalya'da yoğun ilgi
Yerli otomobil Togg'a Antalya'da yoğun ilgi
GİRİŞ 25.03.2023 21:07 GÜNCELLEME 25.03.2023 21:07
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg’un SUV modeli, Antalya’da Konyaaltı Kent Meydanı’nda sergilenmeye başlandı.

Meydana getirilen Gemlik mavisi T10X modeli, yoğun ilgisi gördü. Meydanı dolduranlar, aracı detaylıca inceleme fırsatı buldu. Otomobil meraklıları Togg’u çok beğendiklerini belirtip, fotoğraf ve video çekti.



''DÜNYA STANDARTLARINDA BİR ARAÇ''

Otomobili inceleyen Turgay Kara, "Mükemmel ötesi bir şey. Hatta biz ön sipariş bile verdik. Buraya geldiğini duyunca da gelip bakmak istedik. Gayet güzel ve başarılı bir çalışma olmuş" dedi.



Otomobil hakkında ilk izlenimlerinin çok güzel olduğunu belirten İzzet Toksoy, "Çok güzel bir araç olmuş. Dünya standartlarında ve diğer rakiplerle yarışacak düzeyde bir otomobil. Henüz sipariş vermedim ama sipariş vermeyi düşünüyorum" diye konuştu.

''SON MODEL TEKNOLOJİ''

Togg’un, gayet başarılı olduğunu ifade eden Başak Günay, "Kendimi şu anda son model bir teknolojinin içerisinde gibi hissediyorum. Sürüş özelliklerini de az çok biliyorum. Gayet başarılı ve kendi üretimimiz olduğu için çok memnunum. Bir tanıdığımız sipariş verdi ama ben de ileriki dönemlerde sipariş vermeyi düşünüyorum" dedi.

KAYNAK: DHA
Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ucuz araçta olur az sabır Lada yapacaklarmış. Türkiye de ucuz araçlar da var Linea Corsa Clio vb onlardan al bin şimdilik. bu seviyeye geldik o da olur yeni araba fabrikaları da açılır İnşallah
    Cevapla
  • By_duayen 1 yıl önce Şikayet Et
    Clio dediğin araç bile 700 bin seviyesinde bu araç yanında bedava böyle bir araç bu segmente bu fiyata bedava kimse laga luga yapmasin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    her ilde sergilenmesi lazım yetkililere duyuralım
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Muş a da gelin yav
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Togg u İlk yerli otomobilin yapıldığı Eskişehir'e niçin getirip orada sergileniyor,hiç olmazsa devrim otomobiline vefa gösterilmiş olur.
    Cevapla
  • Vedat Akkuş 1 yıl önce Şikayet Et
    Oradada sergilenecek üzülme
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu başarı başkana aittir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle