Togg için nefesler tutuldu, bugün belli oluyor!

Türkiye'nin yerli otomobil girişimi Togg için nefesler tutuldu. 2023 yılı boyunca kullanıcılarla buluşacak 20 bin T10X için ön sipariş sahiplerini belirleyecek çekiliş süreci bugün başlıyor.

GİRİŞ 29.03.2023 12:27 GÜNCELLEME 29.03.2023 12:27
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Ön sipariş sayısı 177 bin 467 olan Togg'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "177 bin 467 T10X ön siparişi. İlginiz için teşekkür ederiz. Çekiliş 29 Mart'ta YouTube kanalımızda" ifadeleri kullanıldı.

Noter huzurunda ve dijital olarak yapılacak kura çekilişi "http://youtube. com/@Togg" adresinden takip edilecek. Asıl ve yedek listeye giren kullanıcılar cihazlarını almayı bekledikleri süre kadar ilave garanti ve bekledikleri her ay için Trugo'dan 85 kWs(*) enerji dolum hakkı kazanacak.

Togg CEO'su Gürcan Karakaş da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, satışların ne kadar sürede gerçekleştiğine ilişkin bilgi vererek "İçten teşekkürlerimizle. Mobiliteyi yeniden tanımlıyoruz" dedi.



20 BİN KİŞİ İÇİN YEDEK LİSTE

Togg ayrıca şanslı 20 bin kullanıcının yanı sıra 20 bin kişi için de yedek liste oluşturacak.

2023 yılı için planlanan teslimatlarda iptallerin yaşanması halinde, yedek listedeki kullanıcılar devreye alınacak.

Ancak, 2023 yılı teslimatları için yedek listeden asıl listeye geçemeyenler Ocak 2024 itibarıyla belirlenecek yeni paket ve konfigürasyon seçenekleriyle T10X sipariş edebilecek.

Bu siparişi verenler, Haziran 2024'e kadar herhangi bir çekilişe girmeden akıllı cihazlarını teslim alabilecek.

Asıl ve yedek listede yer alamayan kullanıcıların yaptıkları ön ödemeler ise hesaplarına iade edilecek.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 34
  • ak genç 1 yıl önce Şikayet Et
    Alt gelir guruplarının alabileceği araçların sıfırlarının ötv si yüksek olduğu için 2. elide aşırı pahalı tek çözüm 100 beygiri geçmeyen araçların ötv sini kaldırmak, nitekim bu araçlar zaten ülkemizde üretiliyor,buradan oluşacak vergi kaybını lüks araçlara yansıtmak adaletilidir
    Cevapla
  • Cezeri 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaçta başlıyor çekiliş?
    Cevapla
  • bülent 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'nin gururu, 60 yılın hayali.... Reis ve ekibinden, emeği geçenlerden Allah razı olsun...
    Cevapla
  • BABACIĞIM 1 yıl önce Şikayet Et
    Çekiliş saati kaç ?
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Tamam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle