Skoda ve Volkswagen deprem bölgesine 75 konteyner gönderecek

Skoda Auto ve Volkswagen AG, deprem bölgesinde konaklama ihtiyacı olan yetkili satıcı çalışanlarına 75 konteynerden oluşan ev tedarik sürecinin başlatıldığını bildirdi

Skoda ve Volkswagen deprem bölgesine 75 konteyner gönderecek
Skoda ve Volkswagen deprem bölgesine 75 konteyner gönderecek
GİRİŞ 09.04.2023 13:07 GÜNCELLEME 09.04.2023 13:07

Skoda Auto ve Volkswagen AG, deprem bölgesinde konaklama ihtiyacı olan yetkili satıcı çalışanlarına konteyner ev ile destek olma kararı aldı.

Yapılan açıklamaya göre, depremin ardından en büyük ihtiyaçlardan biri olan barınma sorununu çözmek adına Škoda Auto, Volkswagen AG, Yüce Auto ve Doğuş Otomotiv yetkililerinin oluşturduğu komitenin ihtiyaçları tespiti sonucunda 75 konteyner ev tedarik süreci başlatıldı.

İhtiyacı tespit edilmiş deprem bölgesi yetkili satıcılarının çalışanlarını ve ailelerini de kapsayan konteyner evlerin, sahiplerine en kısa sürede ulaştırılacağı kaydedildi.

Yardım projesine Yüce Auto ve Doğuş Otomotiv’in öncülük ettiği, Škoda Auto ve Volkswagen AG’nin finanse ettiği bildirildi.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.