Togg ile ilgili yeni gelişme!

Başkan Erdoğan, 24 Nisan günü Bursa'nın Gemlik ilçesini ziyaret ederek batarya fabrikasının temel atma törenine katılacak.

Togg ile ilgili yeni gelişme!
Togg ile ilgili yeni gelişme!
GİRİŞ 22.04.2023 06:52 GÜNCELLEME 22.04.2023 06:52
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 24 Nisan'da batarya fabrikasının temel atma töreni öncesi Gemlik 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda vatandaşlara hitap edecek.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 24 Nisan Pazartesi günü batarya fabrikasının temel atma töreni öncesi Gemlik 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda saat 12.30'da vatandaşlara hitap edecek.

Başkan Erdoğan'ın temel atma töreni öncesinde vatandaşlarla buluşacağını ifade eden AK Parti Gemlik İlçe Başkanı Osman Alemdar, Türkiye Yüzyılı'nda Gemliklileri 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'na beklediklerini söyledi.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı'ndaki konuşma sonrasında Başkan Erdoğan, Togg ve Farasis Energy ortaklığında enerji depolama çözümleri geliştirmek üzere kurulan Siro Silk Roa Temiz Enerji Depolama Teknolojileri'ni Batarya Geliştirme ve Üretim Kampüsü'nün inşaat başlangıç törenine katılacak.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Ahmet. Duran 1 yıl önce Şikayet Et
    Gözle görülen her eseri gormeyenlere anlasın diye söylenen sozlerdir
    Cevapla
  • Ahmet. Duran 1 yıl önce Şikayet Et
    Reis sana helal olsun bu yaptığın icraatlar bu dolar kentsel dönüşüm ödemeleri çakallar ne zamandır pusuda bekliyorlardı yine ters köşe yaptın adamlar49 senedir alışmışlar her defasında elleri boş kalıyor artık alimalari lazım derlerya ellerin hep bosmu kalacak seçimden sonra ezberler ler essek diyiller Ya
    Cevapla
  • Ömer 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunuda Fransa'da getiriyorlar diyecekler
    Cevapla
  • Gonyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim yolunu açık tutsun güzel ülkem güzel seyler oluyor biz görüyoruz çok şükür
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah bu ne hız temel atmalara yetişemiyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle