Bolu'da Togg'a yoğun ilgi

Bolu'da Kent Meydanı'na getirilen yerli ve milli otomobil Togg, yoğun ilgi gördü.

Bolu'da Togg'a yoğun ilgi
Bolu'da Togg'a yoğun ilgi
GİRİŞ 09.05.2023 13:08 GÜNCELLEME 09.05.2023 13:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg, sergilenmek üzere Kent Meydanı'na getirilmek istendi. Bu sırada meydana doğru gelen aracı görenler, önünü kesip izdiham oluşturdu. Yolu açmak isteyen polis ekipleri, zor anlar yaşadı.

AK Parti flamasıyla ile Türk bayrakları taşıyan vatandaşlardan bazıları, aracın kaputunu öptü. Togg'un meydana çekilmesinin ardından toplanan kalabalık, bu kez fotoğraf çekebilmek için yarıştı. Togg'un, bu akşama kadar meydanda sergileneceği bildirildi.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • EMRE 8 ay önce Şikayet Et
    fabrikanın üretim kapasitesini kısa vadede artırmalısınız, buna ek olarak aynı fabrikadan 10 adet daha üretim yapar seviyeye en fazla 12 aylık zaman diliminde geleceğinizi planlamalısınız. bu sayıların kontrollü olması değil, fazla üretim olması ülke menfaatine. kolay gelsin.
    Cevapla