Online satışta kredi kartına taksit dönemi

İkinci el otomobil platformu ikinciyeni.com, müşterilerine sunduğu yeni finansman olanaklarıyla ödeme seçeneklerini arttırıyor.

GİRİŞ 21.07.2023 09:56 GÜNCELLEME 21.07.2023 15:02
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Şirket bu kapsamda sektörde bir ilke daha imza atarak online ve bayi kanalları üzerinden kredi kartı ile taksitli ödeme fırsatı sunmaya başladı. Müşterilerine sundukları yeni finansal çözümlerle onların ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak için çalıştıklarını belirten Garenta ve ikinciyeni.com Genel Müdürü Şafak Savcı, “İkinciyeni.com olarak müşteri memnuniyetini merkeze alıp; üst düzey kaliteyi hedefliyoruz. Sektöründe lider finansman şirketleri ile yaptığımız anlaşmalar sayesinde ikinciyeni.com müşterileri için özel oranlarla finansman desteği sağlıyoruz” ifadelerini kullandı.

SEKTÖRDE BİR İLK

Sektörde bir ilk olarak kredi kartına Taksit seçeneği ile ödeme imkânı sunduklarını belirten Savcı, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “ Kredi kartına taksit seçeneğiyle müşterilerimiz ödeme aşamasında dilerlerse fiyatın bir kısmını peşin, bir kısmını banka kredisiyle, kalan kısmını da kredi kartı ile ödeyebiliyor. Hem online olarak hem de bayilerinde bu seçeneği sunan tek kurumsal marka olarak kullanıcılarımızın hayatını kolaylaştıran adımlar atmaya devam edecek, müşterilerimizle temas ettiğimiz her alanda kendimizi geliştirmeyi ve yenilemeyi sürdüreceğiz.” 

İNTERNET SİTESİNİ YENİLEDİ

Müşteri memnuniyetini merkeze alarak üst düzey kaliteyi hedefleyen ikinciyeni.com, yeni internet sitesiyle kullanıcılarına daha fazla seçenek ve daha hızlı bir deneyim sunmaya başladığını da duyurdu. İnternet sitesinin yanı sıra mobil uygulamasını da eşzamanlı olarak yenileyen ikinciyeni.com, web sitesiyle entegre bir hizmet sağlıyor.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    bu sürekli insanları kandıran şirketlerin reklamını yapmayın lütfen. şikayetvar'a bakmanızı öneririm.
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Mesela araba 100 bin taale 80 bin nakit verecen geri kalan 20 bin taalede 9 taksit olacak araba satmak için her türlü yolu deniyorlar
    Cevapla
  • Efe 9 ay önce Şikayet Et
    1 milyon, 2 milyon limitli kartla mı olacak nasıl olacak?
    Cevapla
  • haci baba 9 ay önce Şikayet Et
    fakirlere yardım edin ekonimi duzelir.
    Cevapla
  • Erkan 9 ay önce Şikayet Et
    2 liralık arabayı 5 liraya satarsanız olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle