Renault'un ikinci el araçları fabrikadan

Fransız otomotiv üreticisi Renault, ikinci el faaliyetlerini yeni kimliği Renew altında toplayacağını duyurdu. Renew, daha önce Renault2 markası altında yer alan 56 satış noktasının tamamında hizmete sunulacak.

GİRİŞ 25.07.2023 14:48 GÜNCELLEME 25.07.2023 16:57
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Renault Group, yeni kimliği Renew ile ikinci el faaliyetlerini büyüteceğini duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, Renew, daha önce Renault2 markası altında yer alan 56 satış noktasının tamamında hizmete sunulacak.

Verilen bilgiye göre, 96 kontrol noktası, 12 aya kadar garanti ve finansman seçenekleri sunan Renew, ikinci el araç güvenilirliğinin yanı sıra, tüm markaları barındıran geniş bir model yelpazesiyle hizmet veriyor.

Bursa'daki Oyak Renault fabrikasında kurulan ikinci el otomobil yenileme birimi Refactory’de yenilenen tüm araçların ise, Renew çatısı altında satışa sunulacağı kaydedildi.

Refactory faaliyetlerine ilk olarak Fransa’nın Flins bölgesinde başlayan Renault Group, ardından İspanya’nın Sevilla kentinde devam etti. Söz konusu faaliyet son olarak ise Oyak Renault'un Bursa'daki tesisinde başladı.

KULLANILMIŞ ARAÇLARI YENİLEYECEK

Oyak Renault fabrikası bünyesinde kurulan bu yeni endüstriyel tesisin amacı, kullanılmış otomobilleri standartlara göre yenilemek olarak açıklanıyor.

Test sürüşü, ekspertiz, teşhis, mekanik ve karoser onarımları gibi hizmetler sunan Refactory, aynı zamanda boya işlemleri, Renault Estetik süreci (ayrıntılı iç ve dış temizlik), kalite kontrolü ve otomobilin standartlaştırılmış fotoğraf çekimi alanları gibi hizmetler de sunulacak.

İlk etapta Clio IV, Clio V ve Megane Sedan modellerine odaklanan Refactory'nin önümüzdeki dönemde hizmetlerini genişleteceği öğrenildi. Buradan çıkan ikinci el otomobiller 2 yıl garantili olacak.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 30
  • Misafir Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Vay be uçuyoruz Avrupalıların çöpe attığı araba bizde piyasaya sürülüyor. Ne hallere geldi ya
    Cevapla
  • yusuf çelik 9 ay önce Şikayet Et
    yıllarca Avrupanın artıklarını yedin.İlk defa adam yerine konulduğun bir iktidar geldi.
    Cevapla
  • k.oooommkoo 9 ay önce Şikayet Et
    Fossil yakıtlı araçları terimi kısıtlanıyor elektrikli ve hibrit otomobil üretimine geçiyorlar çip kirizi petrol fiyatları bu yüzden yükseltiliyor dünya çapında
    Cevapla
  • Gürkan Mert 9 ay önce Şikayet Et
    Geç kalınmış isabetli bir karar, ikinci elde fiyatlar aşağıya inmek zorunda
    Cevapla
  • Yerli ve Milli 9 ay önce Şikayet Et
    Yeni yapmak zormu ikinci el tamir yapıyo koca fabrika
    Cevapla
  • Cüneyt 9 ay önce Şikayet Et
    Bu markanın en çok satan sedan modelinin benzinli motoru hatalı sürekli arıza çıkarıyor ve hangi servise gitseniz bu kronik diyor biz bilmeden aldık bir daha da asla bu markadan hiçbir araç almam isterse sıfırı isterse ikinci el yenilenmiş olanı satılsın farketmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle