Yerli otomobil Togg İstanbul'a giriş yapıyor

Togg yüklü tırlar İstanbul’a giriş yaptı. Togg dolu tırlardan birinin İstanbul yolculuğu havadan görüntülendi.

GİRİŞ 14.08.2023 13:38 GÜNCELLEME 14.08.2023 14:54
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

İstanbul’da 1 tır dolusu Togg sahiplerine teslim edilmek üzere bayiye götürülürken görüntülendi. TX10 model olan araçların plakaları olmadığı görüldü.

Türkiye’nin yerli ve milli imkanlar ile ürettiği ilk yerli elektrikli otomobili olan Togg araçlarına her geçen gün talep artıyor.

Şık ve tasarımıyla görenlerin beğenisini toplayan araç İstanbul Zeytinburnu sahilinde satış bayisine gönderilen araçlar sahiplerine ulaştırılmayı bekleniyor. Yakıt fiyatlarının yükselmesi ile birlikte elektrikli araçlara olan talepler daha artış gösteriyor.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 38
  • baykar 8 ay önce Şikayet Et
    baykar/bayraktar yerli otomobil işine girmeli bir an önce. bekleme lüksü kalmadı türkiyenin.
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    yerlimolması guru verici ama ilk sıralarda olmama rağmen hala verilmemesi benden binlerce sıralama arkada olmasına rağmen alan adamı duyunca soğumamak elde değil
    Cevapla
  • OKUR 8 ay önce Şikayet Et
    Yavaş , az üretiliyor, vs. diyenlere sorarım. Fabrikayı kapatalım mı ? Hadi cevap verin. Dökün içinizdeki pisliği. 6 ay olmamış hemen TAKOZ. İşte bu kafa biatçı, batı hayranı, ezik ve korkak kafa.
    Cevapla
  • nedir 8 ay önce Şikayet Et
    saçmalama, ne 6 ayı? 5 yıldır devam bir proje bu. başka ülkelerden duyduğumuz, sonra başlayan projeler bile bizi geçtiler. terslik neyse çıkıp açıklasınlar, böyle olmaz.
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    İtalyan İtalyan
    Cevapla
  • Hüseyin 8 ay önce Şikayet Et
    He heee
    Cevapla
  • ABDÜLHAMİD 8 ay önce Şikayet Et
    Durmak yok yola devam.daha yapılacak çok iş var. Arabamız güzel lakin kullanacak olanlar beni düşündürüyor. Genel olarak bilhassa büyük şehirlerimizde trafik terörü hiç bitmiyor. madem bunun adı trafik terörü o zaman trafik terörü yapanlara terörist muamelesi yapılsın. bu sorun başka türlü çözülmez..... kimsenin kimseye yolda saygısı kalmamış. yaya geçidinde bir sürücüden küfür yedim geçende.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle