Toyota'nın 12 fabrikasında üretim durdu

Dünyanın en çok satış yapan otomotiv markası Toyota'nın Japonya'daki 12 fabrikasında üretim sistem arızası nedeniyle durduruldu. Üretimin yeniden başlayacağı zaman ise bilinmiyor.

GİRİŞ 29.08.2023 09:52 GÜNCELLEME 29.08.2023 09:52
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Otomotiv sektöründe eşine az rastlanır bir durum gerçekleşti. Dev şirket Toyota'nın Japonya'daki 14 fabrikasından 12'sinde Üretim sistem arızası nedeniyle durduruldu.

Nikkei Gazetesi'nin haberine göre, Toyota Motor'un Japonya'daki şu an çalışabilen 2 fabrikasında da üretim akşam saatlerinde durdurulacak.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Japonya kendi ulkesine 14 fabrika. bizde daha yeni 1 tane kuruldu ona karsi cikoyorlar. Sonra ja Japonya neden zengin diyorlar.
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    dünyada her 33 sanide bir corolla satılıyor
    Cevapla
  • Aşağımirahmetli 7 ay önce Şikayet Et
    Bir toyota yaris aldık, rezil etti bizi, durmadan arızasıyla uğraşıyorum, otomatik ya, bir robotu arızalandı, robot arızası beyni bozmuş, bunları yaptık, bı değer düz yolda bakıyorsunuz gitmiyor. Biz de sağlam diye aldık ama huzurumuz kaçtı
    Cevapla
  • 070707 7 ay önce Şikayet Et
    Tamam da abi belki akşam durdu, yarın sabaha kadar arıza giderilecek ve üretim devam edecek. Bunda büyültecek bişe yok. Enteresan enteresan yorumlar dönüyor.
    Cevapla
  • Engin 7 ay önce Şikayet Et
    Aman bizmkiler duymasin hemen zam yaparlar toyotalara.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle