Togg Belçika’da ilgi odağı oldu

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg, Belçika'nın Limburg bölgesinde düzenlenen vatandaş buluşmasında yoğun ilgi gördü.

GİRİŞ 08.10.2023 17:09 GÜNCELLEME 09.10.2023 09:50
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg, Belçika'da Türk vatandaşları ile buluştu. Belçika'nın Hollanda ve Almanya sınırında yer alan ve alışveriş merkeziyle ünlü kavşak şehri Maasmechelen'de sergilenen Togg, Türk vatandaşlarından yoğun ilgi gördü.

Çok sayıda vatandaş, heyecan ve merakla Togg'u inceledi. Maasmechelen'in yanı sıra çevre illerden gelen Türk vatandaşları da Togg ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Sergilenen Togg'un sahibi Türk İşadamı Mehmet Alıcı ise araca gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Ben Hollanda'da yaşıyorum. Bizi davet ettiler arabayı görmek istediler. Biz de memnuniyetle karşıladık. Görüştük herkesle tanıştık. Yeğenimle, Türkiye'den karayolu ile geldik. Biz kendimiz de kullandık. Çok güzeldi. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a şükranlarımı sunuyorum bu vesileyle buradaki insanlarla tanıştık. Togg'un Avrupa'ya getirilmesini istedim. Burada herkesin Türkiye'nin de böyle şeyler yapabildiğini görmesini istedim. Burada da bizi yalnız bırakmadılar. Hepsine teşekkür ederim" dedi.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • recoo 6 ay önce Şikayet Et
    <> togg <> togg <>
    Cevapla
  • kiracı 6 ay önce Şikayet Et
    Hayranlıkla merakla izlen memeli Herkez elindeki AB Arabalarını satıp TOGG almalı! Haydı Vatan sevgisi olanlar haydi Tr Elonomisi ile gurur duyanlar satınalın!!!
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Hans kesin fetöcüdür,
    Cevapla
  • İstanbul 6 ay önce Şikayet Et
    Evet Turkiye olarak guzel isler oluyor ve seviniyoruz şükür, lakin fazlada abartmamak önemli sonuçta dünya malı bu, ustunluk takvada iyilikte guzel ahlakta, sevinicez evet ama kibir seviyesin abarti yanlis
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    hansa biriki biriki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle