Otomobil devi Tesla'dan, Türkiye'ye özel dev indirim! En sevilen modeliydi...

Tesla, Model Y araçların fiyatlarında Türkiye'ye özel dev indirime gitti.

GİRİŞ 04.11.2023 06:19 GÜNCELLEME 04.11.2023 10:43
Bu Habere 83 Yorum Yapılmış

Son dakika Tesla haberleri: ABD merkezli dünyaca ünlü elektrikli otomobil devi Tesla, envanter bölümünde yer alan Model Y araçlarda Türkiye'ye özel indirime gitti.

Otomobil devi Tesla'dan, Türkiye'ye özel dev indirim! En sevilen modeliydi...

TESLA'DAN DEV İNDİRİM

Geçtiğimiz günlerde küresel çapta indirime giden Tesla, sıra beklemeden otomobil almaya olanak tanıyan envanter bölümündeki Model Y'lerde Türkiye'deki fiyatlarında 200.000 ila 430.000 TL'ye varan indirim yaptı.

Önceki fiyatı 2 milyon 765 bin 261 TL olan Model Y Long Range elektrikli otomobilin fiyatında 431 bin 165 TL'lik indirime giderek, 2 milyon 334 bin 096 TL'den satışa sunmaya başladı.

Otomobil devi Tesla'dan, Türkiye'ye özel dev indirim! En sevilen modeliydi...

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 83
  • Harun 5 ay önce Şikayet Et
    Elekrikli araclar mevcut menzil ve şarz süreleri hala fazla lüks ve kullanişsız
    Cevapla
  • bir bilen 5 ay önce Şikayet Et
    Togg springdeki aksesuar kadar aksesuarlı ucuz bir araç çıkarmalı ki satış rekorları kırsın,hala egea alabilen milyonlara hitap edecek bir araç çok ivedi çıkarılmalıdır.
    Cevapla
  • otokolik 5 ay önce Şikayet Et
    togg uyanık olmalı,sadece küçük bir ekranlı daha ucuz bir modelle piyasa yapıcı olmalı,yakında çinlilerle rekabet iyice kızışacak devlet koruması olmadan bunu yapabilmenin yolu fazla lüks içermeyen ucuz araç üretektir.
    Cevapla
  • Hidocan 5 ay önce Şikayet Et
    Model y nin yenisi cikicak gelecek sene basinda ondan dolayi indirime gittiler alanlar pisman olucak deger kayıbi büyük olucak!
    Cevapla
  • Kimo 5 ay önce Şikayet Et
    Gelecek sene sanki bu fiyatlardan eski modelleri alabileceksiniz
    Cevapla
  • Hasan 5 ay önce Şikayet Et
    Togg keske uretimi artirsa dar gelirli memur v.s icinde uygun faizsiz vade imkani sunsa kimse toggdan baska arabaya binmez 72 ay vade yapsin ozel kredi imkani saglansin faizsiz Allah rizasi icin cari acikta azalir bazilarinin imkani yok togg almaya bazilarida bulamiyor uretim artirilmali,uygun finansman imkanlarida dusunulmelidir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle