Anadolu Isuzu'dan 107 D-Max 4x4 pick-up teslimatı

Anadolu Isuzu tarafından Konya Meram Elektrik Dağıtım AŞ'ye (MEDAŞ) 107 D-Max 4x4 model pick-up teslimatı gerçekleştirildi.

Anadolu Isuzu'dan 107 D-Max 4x4 pick-up teslimatı
Anadolu Isuzu'dan 107 D-Max 4x4 pick-up teslimatı
GİRİŞ 14.11.2023 13:59 GÜNCELLEME 14.11.2023 13:59

MEDAŞ tarafından Konya ve çevre illerdeki elektrik dağıtım saha operasyonlarında bakım-onarım amaçlı olarak kullanılmak üzere satın alınan 107 D-Max 4x4 model pick-up araçların teslimatı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Teslimat törenine MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş'ın yanı sıra Genel Müdür Yardımcısı Halil Coşkun Tunçez, Sistem İşletme Müdürü Mert Bayer, Satın Alma ve Sözleşme Yönetimi Müdürü Burak Altun, Sistem İşletme Müdür Yardımcısı Serdar Selci, Filo Takip Yöneticisi Ali Yerebasmaz, Kurumsal İletişim Kıdemli Uzmanı Emre Kırkımcı ile Satınalma ve Sözleşme Yönetimi Kıdemli Başmühendisi Kevser Keleş katılırken, Anadolu Isuzu Yurt içi Satış Direktörü Hasan Yusuf Teoman, Yurt içi Satış Müdürü Atakan Gürler ve Filo & Kilit Müşteri Yöneticisi Hamdi Toker hazır bulundu.

'TİCARİ ARAÇ PAZARINDA EN ÇOK TERCİH EDİLEN MARKA'

Anadolu Isuzu Yurtiçi Satış Direktörü Yusuf Teoman, Isuzu D-Max modellerinin her geçen gün daha fazla tercih edilmesinden büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Güçlü bayi ve servis ağımızla müşterilerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için çalışıyoruz. Dört farklı donanım seviyesiyle pazarda her türlü alıcı profiline hitap eden ve sınıfında standartları daha yükseğe taşıyan Isuzu D-Max serisi, yüksek performansı ve her türlü yol koşullarına dayanıklı yapısıyla ülkemizin doğusundan batısına başarıyla hizmet veriyor. Euro 6E emisyon standartlarına uyum sağlayan D-Max, dayanıklılığı, çevreci motoru ve düşük toplam sahip olma maliyeti ile büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Anadolu Isuzu olarak müşteri memnuniyetini artırarak ticari araç pazarında en çok tercih edilen marka olarak devam edeceğiz."

Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.