Yeni Dacia Duster, Renault logosuyla üretilecek

Renault 2027 planlarını açıkladığı toplantıda sürpriz olarak nitelendirilen bir açıklama yaptı. Yapılan duyuruya göre Dacia Duster bundan sonra Renault logosuyla Bursa’da üretilecek.

Yeni Dacia Duster, Renault logosuyla üretilecek
Yeni Dacia Duster, Renault logosuyla üretilecek
GİRİŞ 09.12.2023 09:19 GÜNCELLEME 09.12.2023 09:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Renault, Türkiye için kapsamlı bir yatırım planı açıkladı. İstanbul'a gelen markanın CEO'su Fabrice Cambolive tarafından açıklanan strateji kapsamında, Bursa'daki Oyak-Renault fabrikasına 400 milyon euro yatırım yapılacak. 2027'ye kadar 4 yeni modelin üretimini üstlenecek Bursa'daki fabrikada, Duster'ın Renault logosuyla üretilecek.

''Yeni Renault Duster, önceki nesillerini başarılı kılan tüm özellikleri koruyor''

Türkiye’de Renault markası ve kullanıcılar arasında derin bir bağ bulunduğunu ve Türkiye’nin bir Renault ülkesi olduğunu belirten MAİS A.Ş. CEO’su Dr. Berk Çağdaş ''Bugün, 2024 yılından itibaren Türkiye'de yerlileştirmeyi planladığımız 3 SUV arasından ilki olacak Yeni Renault Duster'ı duyurmak istiyorum. Yeni Renault Duster’ın, Duster modelinin başarı hikayesini sürdüreceğine eminim. Gerçek bir ikon olan Duster, kariyerinin 13 yılı aşkın süresinde dünya çapında büyük bir başarı elde etti. Duster dünya genelinde 1,7 milyondan fazla satış rakamına ulaştı. Yeni Renault Duster, önceki nesillerini başarılı kılan tüm özellikleri koruyor. Duster ve yeni SUV'larla birlikte, Renault markası tam bir SUV yelpazesine sahip olacak'' dedi.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Vatansever 4 ay önce Şikayet Et
    Duster SUV falan degil ya. Dacia kadar kalitesiz bir arac daha gosteremezsiniz. Adamlar o kadar berbat ki FİAT ı bile tahtından indirdi.
    Cevapla