Ford Türkiye'den Cybertruck paylaşımı

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde karda mahsur kalan bir Tesla Cybertruck'ın görüntüsü, şimdiden en çok konuşulan görüntüler arasına girdi.

Ford Türkiye'den Cybertruck paylaşımı
Ford Türkiye'den Cybertruck paylaşımı
GİRİŞ 20.12.2023 10:04 GÜNCELLEME 20.12.2023 10:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Tesla'nın ilk pick-up modeli Cybertruck, tanıtımının üzerinden geçen 4 yılın ardından satışa sunuldu.

Tasarımı ve özellikleri ile dikkat çeken araç, sosyal medyada paylaşılan görüntüler ile de gündemin üst sıralarında kalmaya devam ediyor.

Bir Tesla Cybertruck'ın, ABD'nin Kaliforniya eyaletinde karda mahsur kalması da şimdiden çok konuşulan görüntüler arasına girdi.

Söz konusu görüntüde, karlı bir arazide mahsur kalan Cybertruck'ın bir Ford pick-up tarafından çekilerek kurtarılması ise Türkiye'de bile yankı buldu.

Öyle ki, Ford Türkiye'nin resmi hesabından konuya ilişkin bir açıklama yayınlandı.

Açıklamada, Cybertruck için, "Sahiplerine hayırlı olsun ama siz yine de ne olur ne olmaz gerçek bir pikabı olan arkadaş edinmeyi de ihmal etmeyin" şeklinde bir mesaj yer aldı.

Ford Türkiye'nin paylaştığı mesajda, markanın kendi modelinin 'gerçek bir pickup' olduğu ve Tesla Cybertruck'ın 'gerçek bir pickup' olmadığı şeklindeki ifade de dikkat çekti.

Ford Türkiye hesabı daha sonra söz konusu tweeti sildi.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • furkan 4 ay önce Şikayet Et
    Bu yazıyı birde israilin destekçileriyle elon musk arasındaki mücadele ve reklam şantajıyla değerlendirmekte yarar var. Bilindiği gibi yahudi sermayesi ve güdümündekilet elon musk a yaptırım ve şantaj yapmaya devam ediyorlar. Bu gibi haberlerde bunun göstergesi
    Cevapla