Dünya devinin CEO'sundan Togg yorumu: Muhteşem! Çığır açıyor...

Dünyanın en büyük Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2024'te yerini alan Togg, büyülemeye devam ediyor. CES CEO’su Gary Shapiro'dan Türkiye'nin yerli otomobili Togg hakkında övgü dolu sözler geldi.

GİRİŞ 12.01.2024 19:24 GÜNCELLEME 12.01.2024 19:50
Bu Habere 71 Yorum Yapılmış

Togg'un dünyanın en büyük Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2024'te tanıttığı ve fastback olarak kullanıcıların beğenisine sunduğu yeni modeli T10F, birçok kişinin dikkatini çekti. Teknoloji içeriği üreten Ozancan Kubilay'a konuşan CES CEO’su Gary Shapiro, Türkiye'nin yerli otomobili Togg hakkında övgü dolu sözler sarf etti.

CES CEO'SU: MUHTEŞEM! ÇIĞIR AÇIYOR

Üçüncü defa CES'e katılan Togg ile ilgili soruya CES CEO’su Gary Shapiro ''Muhteşem bir şirket. İnovasyonla küresel olarak çığır açıyor. Bu model muhteşem! Sadece bu değil, diğer ürün de muhteşem. SUV model inanılmaz. Harika bir otomobil.'' diye cevap verdi.

ABD’nin Las Vegas kentinde düzenlenen dünyanın en büyük elektronik fuarı CES 2024, teknoloji devlerini bir araya getirdi. Fuarda Togg'un T10F fastback modeli tanıtıldı.

TOGG AKILLI CİHAZ KAMERASINI DA TANITTI

Şirketten yapılan açıklamaya göre, CES'te ürün, tasarım ve teknolojilerini sergileyen Togg, AI Kamera uygulamasının duyurusunu da yaptı.

Togg'un AI Kamera yeniliği, kullanıcıların yaşam yolculuklarının her anını kaydetmelerine, düzenlemelerine, paylaşmalarına, saklamalarına ve böylece ölümsüz anılar biriktirmelerine olanak tanıyor.

Bu uygulamayla en yeni görüntü işleme teknolojilerine, görüntü yönetimi sistemlerine, yapay zeka tabanlı filtrelere ve fotoğraf düzenleme araçlarına doğrudan erişen kullanıcıların içlerindeki sanatçı da ortaya çıkıyor.

Dikiz aynasının hemen üzerinde yer alan AI Kamera'nın geniş lensinin konumu, tüm yolcuların her kareye dahil olmasını mümkün kılıyor.

Bu inovasyon sayesinde sahne tanıma, otomatik ışık düzeltme, yüz ve gülümseme algılama, nesne izleme ve otomatik odaklama dahil olmak üzere 19 farklı yapay zeka algoritması kullanılarak en basit görüntüler bile üst düzey görsellere dönüşebiliyor.

Yalnızca tek bir tıkla çok sayıda yapay zeka filtresi uygulanarak uzay, kedi temalı "patiler" veya gelecek fantezisi gibi yeni dünyalara erişilebiliyor, epik maceralardan sahneler tekrar tekrar yaşanabiliyor.

AI Kamera uygulamasına yakında TruStore üzerinden erişebilecek kullanıcılar, görüntüleri çektikten sonra görselleri sosyal medyada arkadaşlarıyla paylaşmadan önce düzenleyebilecek, hatta yolculuk sırasında görsel galerilerini "sergi moduna" alarak herkesi eğlenceye dahil edebilecek.

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 71
  • Vhhb 3 ay önce Şikayet Et
    Nükleer piller seri üretime girmek üzere. Daha uzun menzil daha uzun ömür ve dahası kısa şarj ile mümkün bu teknolojinin lideri maalesef Çin. Avrupa önümüzde
    Cevapla
  • ALİ 3 ay önce Şikayet Et
    Togg kullanıcı olarak söylüyorum, araç çok güzel. Ama yazılımda çok sorunlar var. Artık düzeltsinler bu sorunları.
    Cevapla
  • Adnan arslan 3 ay önce Şikayet Et
    bir işçi olarak çıkmasını bekliyorum, menzilde 800 km civarına yükselirse ortalama bir benzinli araç menzili olur, buda daha ekonomik ulaşımı ve daha çevreci Seyehat yapma şansımızı sağlar, şimdiden parasını biriktirmeye başladım 2025 yılında ilk alanlardan olmak istiyorum, 27 yaşındayım şimdiye kadar 9 ayrı arabam oldu iki tanesini sıfır olarak aldım, türkiyede alım gücü yokmuş gibi ya.
    Cevapla
  • Cemal 3 ay önce Şikayet Et
    Daha ne derdin var ki 9 ayrı araba ve ikisi sıfır diyosun.. Ben 36 ya geldim bir ikinci el araba oldu sadece
    Cevapla
  • aazim 3 ay önce Şikayet Et
    izmirli senin benzinli dizel aracın yakıt almadan kaç km yol alıyor
    Cevapla
  • hhfddg 3 ay önce Şikayet Et
    kısa menzilli düşük teknoliji düşük fiyatlı araçta yapılmalı 250 300 km menzilli araç olmalı sonuçta içten yanmalı veya gazlı araçlarda 200 300 km anca gidiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle