Togg'da kurasız başvuru dönemi için tarih belli oldu

TOGG'un T10X modeli için yeni başvuru dönemi resmen başlıyor. Yapılan açıklamada 20 Ocak itibarıyla sipariş ekranları tüm bireysel kullanıcılar için açık olacağı bildirildi.

GİRİŞ 15.01.2024 19:46 GÜNCELLEME 15.01.2024 21:49
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG için talep her geçen gün artıyor.

2023 yılında yapılan çekilişe katılıp sipariş veremeyen kullanıcılar, bugünden itibaren TOGG'a sahip olmak için başvuruda bulunabilecek.

Çekilişe katılanlar için son sipariş günü 19 Ocak.

TOGG İÇİN ARTIK ÇEKİLİŞ YOK

Herkesin merakla beklediği tarih ise 20 Ocak'ta başlayacak.

Togg için artık çekiliş yapılmayacak. Genel sipariş döneminin başlaması ile sipariş ekranları tüm bireysel kullanıcılara açılacak.

Yerli ve milli imkanlarla üretilecek TOGG'un yeni modeli T10F de tanıtıldı.

YENİ MODEL TASARIMIYLA DİKKAT ÇEKTİ

Türkiye'de en uzun menzile sahip fastback model elektrikli otomobiller arasına girecek olan T10F, tasarımıyla dikkati çekiyor.

Aracın 2025 yılında üretim bandından çıkması planlanıyor.

KAYNAK: STAR
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 10
  • izmirli 3 ay önce Şikayet Et
    önce telefonu değiştirmem gerekiyor. mevcut telefona uygulama inmiyor :)
    Cevapla
  • Serkan korkusuz 3 ay önce Şikayet Et
    Togg T10X harika olmuş, emeği geçenlerin ellerine sağlık. Ama 2 milyon TL . Bizim daha geniş bir kitleye hitap edebilecek, insanların erişebileceği bir modele ihtiyacı var. 70 80 90 li yıllardaki Şahin Doğan gibi. Alt ve orta gelir grubundaki insanların kolaylıkla alabileceği projelere ihtiyaç var. Düşünsenize polo ebatlarında elektrikli ve fiyatı 800 bin tl bandında olsa güzel olmaz mı
    Cevapla
  • Yeniçağ 3 ay önce Şikayet Et
    Togg mail attım cvp vermediler
    Cevapla
  • perdeci 3 ay önce Şikayet Et
    Arkadaş yırum yazmış eyyy devlet büyükleri sayım cio karakaş davet edin arkadaşı Gemlik kampüsüne niye bekliyorsunuz akıl akıldan üstündür. Kardeşim çağırın adamı bi dinleyin.Eskiler takoz siyaseti yaptı diye eleştiriyoruz sizde böyle arkadaşların önünü açın.
    Cevapla
  • Kemal 3 ay önce Şikayet Et
    Geçenlerde bi Togg gördüm egsozu yok, yapmayı unutmuşlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle