The Best of Thierry Henry / Video

Arsenal'den Barca'ya transfer olan Henry dünyanın gündeminde. Fransız krampon Arsenal'in herşeyiydi ama futbol onu İspanya'ya savurdu. İşte unutulmaz Henry golleri...

The Best of Thierry Henry /  Video
The Best of Thierry Henry / Video
GİRİŞ 23.06.2007 10:30 GÜNCELLEME 23.06.2007 10:30
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Arsenal'den Barcelona'ya transfer olan Henry'nin geçmişi başarılarla dolu. Fransız krampon Arsenal'in herşeyiydi ama futbolun her geçen daha hızlı dönen çarkı onu İspanya'ya savurdu. İşte Henr'ynin golleri...











YORUMLAR 11
  • sebahattin cebi 16 yıl önce Şikayet Et
    şşaşıırdım doğrusu . henrynın de yaptığı işmi yani fenerbahce dururken barcelonayamı gidilir....!ama doğruya yaşdan kayıp etti fenere gelmek ıcın 40ı devırmek gerek.
    Cevapla
  • Veysel ATAN 16 yıl önce Şikayet Et
    İşte bu. Bence dünyanın en iyi futbolcusu Thierry Henry!! Adamın ayağına top o kadar iyi yakışıyor ki! Bir de Henry\'nin gol attıktan sonraki soğukkanlılığı çok hoşuma gidiyor. Benim İspanya\'daki favorim Real Madrid! Keşke Beyaz Şimşekler\'e gitseydi. :)
    Cevapla
  • seyit ahmet 16 yıl önce Şikayet Et
    henry. lincoln gölcü değil çok iyi oyun kurucu artık kabul edin lincoln gs de.henry e gelince kakadan sonra dünyanın en iyi oyuncusu ve en iyi forvetidir.Barcelonaya hayırlı olsun.inşallah fenerle şampiyonlar liğinde karşılaşırlar o zaman ne olduğunu öğrenirler.
    Cevapla
  • can arat 16 yıl önce Şikayet Et
    o bir dev. EDİTÖRÜN NOTU: Lütfen yorumlarınızda küçük harf kullanın. Selamlar
    Cevapla
  • Yazı Yorum 16 yıl önce Şikayet Et
    . Kimileri çalışarak bir yerlere gelirler.. Henry\'nin Allah vergisi bir yeteneği var. Bizlere de onun güzel gollerini alkışlamak kalıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle