Başkan Erdoğan'dan Togg'un fiyatıyla ilgili açıklama! Bankalara kredi çağrısı

Türkiye'nin otomobili Togg'un fabrikasının açılışında konuşan Başkan Erdoğan, Togg'un merakla beklenen fiyatıyla ilgili açıklama yaptı! Başkan Erdoğan ayrıca bankara kredi çağrısında bulundu.

GİRİŞ 29.10.2022 20:23 GÜNCELLEME 29.10.2022 20:24
Bu Habere 185 Yorum Yapılmış

Yerli otomobil Togg'un ilk modeli üretim bandından indi. Gemlik Kampüsü açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Togg SUV'un fiyatıyla ilgili merakla beklenen açıklamayı yaptı.
 

Togg tasarımını ilk kez paylaştı! İşte yeni modeller C-Sedan ve C-X CoupeTogg tasarımını ilk kez paylaştı! İşte yeni modeller C-Sedan ve C-X Coupe




TOGG SUV'UN FİYATI ŞUBAT AYINDA AÇIKLANACAK

Başkan Erdoğan açıklamasında, ''Togg'un fiyatına piyasa şartlarında rekabetçiliğini sağlayacak şekilde babayiğitlerle birlikte karar vereceğiz. Mart ayı sonunda piyasaya çıkacak ürünün fiyatını bugünden vermek mümkün değil. Sanıyorum ön satışın başlayacağı şubat ayında Togg'un fiyatı da açıklanacaktır.." ifadelerini kullandı.

BANKALARA KREDİ ÇAĞRISI!

Bankalara Togg ile ilgili çağrıda bulunan Erdoğan ''Tüm kamu ve özel sektör bankalarımızın yöneticilerine vatandaşımızın Togg'u rahat satın alabilmesi için ellerini taşın altına koyma çağrısında bulunuyorum.'' dedi.



NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK?

Togg'un ne zaman satılacağıyla ilgili Başkan Erdoğan, ''Peki Togg ne zaman yollarda olacak. Bugün seri üretim bandından çıkan araçların test ve sertifikasyon süreçleri başlıyor. Avrupa yollarının da tozunu attıracağı için yeterlilik sertifikasına sahip olacak. 2023'ün ilk çeyreğinin sonunda yollarımızda göreceğiz. Yeni nesil bir girişim olan Togg aracısız bir şekilde vatandaşlarımızla buluşacak. Satış işini dijital ve fiziksel deneyimi birleştirerek çözmeye karar verdi. Vatandaşlarımız şubatta ön satış siparişlerini verebilecek.'' dedi.

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 185
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Salgın döneminde arabaları stoklayanlar bekleyin az kaldı. Engeç haziran 2023 e kadar otomobil fiyatları en az yüzde 30-40 düşer diye düşünüyorum. BELKİ DAHA FAZLA.. TOGG dünyada emsali az bulunan araç eğer yaklaşık 1 milyona satılırsa mevcut arabalar çok itibar ve fiyat kaybeder. BİR DE YA İLK EVİM İLK ARSAM GİBİ İLK ARABAM KAMPANYASI GELİRSE.. İNŞALLAH....
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Diger markalar neden elektrikli yapiyir o zaman
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    emekçi. Ben sana daha iyisini öneririm. at arabası yapsınlar daha iyi. hiç olmazsa vergisi, benzini bakımı yok. iki balya ot attınmi önüne yetiyor atların. neyin kafasını taşıyorsunuz siz. dünya fosil yakınlarda vazgeçiyor. bak tesla ya . 100 bin euro civari bir model s. ama almsnyada en çok satan elektrikli otomobil tesla. Togg bir halk arabası değil. yani volkswagen fikri gibi halkın alabileceği klasman da değil
    Cevapla
  • emekçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Bataryası 10000 dolar olan ve her 8 yılda değişecek olan bu aracı alacak kaç babayiğit var,benzinli ve vergisi %10 geçmeyen araçlar yapın,elektirkli araç ülkemiz gerçeğine uygun seçenek değil.
    Cevapla
  • tepkili123 1 yıl önce Şikayet Et
    cahil 10 yıl garanti veriliyor bataryalara. sonrası bozuldukça değişiyosun. avrupa 2035te katı yakıtları piyasadan kaldırıyor. benzinli aracı yapmak ayrıca kolay mı kaç bin parçası var. ya cahile laf anlatılmaz sokulur da ben yine hata edip anlatıyorum.
    Cevapla
  • emekli 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaşı 50'nin altında olan her Türk vatandaşı bu arabaya sahip olabilir. İstesin yeter ki.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle