SGK'dan EYT için mesai açıklaması: Cumartesi günü de açık olacak

Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan yapılan açıklamada, borçlanma başvurularında yaşanan yoğunluktan dolayı SGK merkezleri 31 Aralık Cumartesi günü de açık olacak.

GİRİŞ 30.12.2022 09:40 GÜNCELLEME 30.12.2022 10:26
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) mesai saatlerine ilişkin açıklamada bulundu.

SGK'dan yapılan açıklamada, "Sosyal Güvenlik İl Müdürlüklerimiz ve Sosyal Güvenlik Merkezlerimize yapılan borçlanma başvurularının yoğunluğu göz önünde bulundurularak vatandaşlarımızın borçlanma başvurularının alınması adına tüm Sosyal Güvenlik İl Müdürlüklerimiz ve Sosyal Güvenlik Merkezlerimiz 31/12/2022 günü (Cumartesi) 09:00-12:00 ve 13:00-17:00 saatleri arasında hizmet verecektir. " denildi.

 

Erdoğan açıklar açıklamaz koştular: Son 3 gün, sabah 5'te sıra başladıErdoğan açıklar açıklamaz koştular: Son 3 gün, sabah 5'te sıra başladı

EYT KARARI SONRASI SGK'DA YOĞUNLUK OLUŞTU

EYT düzenlemesinin açıklanmasının ardından birçok şehirde eksik prim günleri için askerlik ve doğum borçlanması yapacaklar ile yeni düzenleme konusunda bilgi almak isteyen vatandaşlar, dün itibarıyla Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) müdürlüklerinin önlerinde yoğunluk oluşturdu.

SGK'dan önemli EYT açıklaması: Mümkün değilSGK'dan önemli EYT açıklaması: Mümkün değil

Tuğba Bozkurt Haber7.com - Editör
Haber 7 - Tuğba Bozkurt
YORUMLAR 51
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu Stajyer ve çıraklık sigortası işini sayın bakanım yok saymayın.. Bizi staj yaparken bildiğin eşşek gibi çalıştık...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    staj başlangıcı 1997 ilk giriş 10.11.1999
    Cevapla
  • Seyit KARA 1 yıl önce Şikayet Et
    Eyt sorunu tam olarak çözülmedi maalesef. Ben 98 de ssklı olarak başlamışım, şartlar değişmiş mecburi bağkurlu olmuşum. Şimdi bana 9000 gün isteniyor.
    Cevapla
  • Seyit KARA 1 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef bizim zamanımızda ssk yatıran yoktu hep gir çık yapılmış, 1753 gün ssk var. son 10 yılda bağkur. Onlarıda ödemedim. 11 yaşından beri köpek gibi çalışıyorum. Şimdi borçlansam 10 yılı toplam 5300 ediyor.
    Cevapla
  • veli 1 yıl önce Şikayet Et
    arada çok boşluğun yoksa 9000 a yaklaşmış olman gerekiyor, bağkurdan yürüyebilirsin, eğer bağkurda 9000 a tamamlamak için 1260 günden (3,5 yıl) fazla prim ödemen varsa durumlar da müsaitse kendinizden birinin üzerine işletmeyi devredip son 3,5 yıl ssk ödeyerek ssk şartlarına tabi olabilirsin
    Cevapla
  • ALPASLAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Borçlanma için 14 Ocak tarihi verilmelidir.
    Cevapla
  • Mert 1 yıl önce Şikayet Et
    Herşeyi oldu bittiye getirip iki üç gün önce karar verip 3-4 gün zamanınız var demek insanlarla dalga geçmek, insanları zor duruma sokmaktan başka bir şey değil !! Aynısını üç yıl önce yurtdışı emeklilik ödemeleri için yapmışlardı ! İnsanları iyi bilgilendirmedikleri için ( postaya verilen mektubun tarihi önemli denilmişti ama iadeli taahhütlü olması gerekiyor denilmemişti ) çoğu insan acil postaya vermiş daha çabuk gitsin diye ve bu başvurular kabul edilmemiş vatandaş aptal yerine konup SGK tereyeğu gibi işin içinden sıyrılmıştı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle