Renault Symbol'ün yerini alacak Taliant modeli tarih verdi

Fransız otomobil devi Renault, şimdi de yeni Symbol‘ü yeni isimle piyasaya çıkardı. Renault Symbol, sedan rekabetinde bayrağı, Taliant modeline devredecek. Yeni Renault Taliant için geliş tarihi de sonunda belli oldu.

Renault Symbol'ün yerini alacak Taliant modeli tarih verdi
Renault Symbol'ün yerini alacak Taliant modeli tarih verdi
GİRİŞ 12.03.2021 09:54 GÜNCELLEME 12.03.2021 09:54
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fransız otomotiv üreticisi Renault, yeni bir sedan modeli görücüye çıkardı. Taliant isimli B-segment model, markanın diğer modelleri ile ortak tasarım unsurlarına sahip olarak tanıtıldı.

Yöntemleri pes dedirtti! Sahte Renault bayisi kurdular

Renault'ta çip krizi üretimi durdurdu

Yapılan açıklamaya göre, modelin ismi farklı pazarlarda telaffuz kolaylığı sağlaması hedefiyle seçildi. Ayrıca, Renault'un yeni sedanın isminin İngilizce'de yetenek anlamına gelen 'Talent' kelimesine atıfta bulunduğu da kaydedildi.

Otomobilde, Renault’un C formundaki LED ışık imzası dikkat çekerken, yeni ve ergonomik gösterge paneli gibi detaylar da yer alıyor.

Taliant'ın, markanın diğer modellerinde de kullanılan modüler CMF-B platformunda yükseldiği de verilen bilgiler arasında. Markadan yapılan açıklamada, aracın bu sayede kullanıcılarına artırılmış güvenlik ve konfor vadettiğin aktarıldı.

Henüz motor seçenekleri hakkında detaylı bilgiler paylaşılmayan Taliant'a, Renault'un Clio ve Megane'da yer verdiği güç seçeneklerinin kullanılması bekleniyor.

Fiyat-performans otomobili olacağı ifade edilen Taliant'ın 2021’in ortasında Türkiye pazarına sunulması hedefleniyor.

YORUMLAR 7
  • Nesin sen 3 yıl önce Şikayet Et
    Memlekette kakalayın gitsin Türkiye den başka bi yerde bu arabalar yok
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Küçük megane olmuş
    Cevapla
  • Casper 3 yıl önce Şikayet Et
    Kore Japonya yönelin millet.. Bakin almayın tank motoruna adilik yaptı BMC koreli 2 firmayla anlaştı.. keza obuslerin elektronik aksamida samsunga ait hatta ilk portatif koreye gönderildi vs..Yerli tercih etmeyenler beyaz eşyadan arabaya telefona pc ye kore japon bize düşmanlık beklemeyen ülkelerin malini kullanın.. Ab abd malından vazgeçin artık.Terore sürekli destek abd ab en azından paramız gitmesin bunlara samimiyetimle..Sahsen ben bu sebeplerden dolayı kore üretimi araç kullanıyorum cok bile bana neyimize yetmiyor ki.Vesseleam sürekli hainlik yapıyorlar bize elinizden hiç bisey gelmese en azından katma değeri yüksek harcamalarinizda bu ülkelerin malini almayın aga.
    Cevapla
  • Mmc 3 yıl önce Şikayet Et
    Teneke
    Cevapla
  • Ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    Bildiğin Egea. Yerli otomobil düşmanları nerede?
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    evet ama arka camlar manuelse bak sen
    Cevapla
  • Ferhat 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence Hyundai Elantra
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle