Togg'un yeni harikası dünyada büyük ilgi gördü! Dikkat çeken yorum

Dünyanın en büyük Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2022’de görücüye çıkan TOGG, uluslararası medyada büyük ilgi gördü.

GİRİŞ 07.01.2022 23:16 GÜNCELLEME 10.01.2022 09:44
Bu Habere 200 Yorum Yapılmış

ABD’nin Las Vegas şehrinde düzenlenen, dünyanın en büyük Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2022’de Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg görücüye çıktı.

Yerli otomobil Togg, CES 2022'de blok zinciri anlaşmasına imza attı!Yerli otomobil Togg, CES 2022'de blok zinciri anlaşmasına imza attı!

Türkiye'nin yeni otomobil Togg, dünyanın en büyük otomotiv dergileri ve sitelerinde de adından söz ettirdi. Çok sayıda teknoloji ve otomobil sitesi Togg'a sayfasında yer verdi.

Togg CES concept

Küresel olarak tescil ettirdiği farklılaştırıcı yaklaşımı UseCaseMobility kavramı ile "Veri Bazlı İş Modelleri", "Yeni Mobilite Servisleri", "Akıllı Yaşam" ve "Akıllı Şarj" gibi teknolojik çözümlerini paylaşan Togg, geleceğe bakışını vurgulayan "Transition Concept Smart Device" adını verdiği konsept otomobilini de tanıttı.

Togg CES concept

İngiltere merkezli dünyaca ünlü Autocar dergisi, Togg'a internet sitesinde yer verdi.

TOGG'un yeni sedanından övgüyle söz edilirken, ''Türk teknoloji firması Togg, ilk kez Las Vegas'taki CES fuarında 'akıllı cihaz' olarak adlandırdığı oldukça otonom konsept otomobilini sergiledi.'' denildi.

Haberde ayrıca Togg CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş'ın da sözlerine yer verildi.


DİKKAT ÇEKEN SEDAN YORUMU

Dünyada birçok ülkede yayın yapan motor1 de Togg'a internet sitesinde yer verdi.

Haberde yeni sedan model değerlendirilirken, ''Bildiğimiz bir şey var ki, tasarımı iyi görünüyor. Büyük bir sedan ve fastback'i andırıyor. Togg'un ilk üretim modeli C-SUV ile birçok bileşeni benziyor' denildi.

Togg'un çok sayıda görsellerine yer verilen haberde otomobilin kapı tasarımı ve teknolojik yeniliklerine de dikkat çekildi.

Fastback nedir? Yolcu bölmesinin önünden aracın arkasına doğru sürekli olarak eğimli bir tavana sahip bir araba gövdesi türüdür.

Togg sedan

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 200
  • Teknisyen 2 yıl önce Şikayet Et
    Beyni küçük insanlara anlatamayız bu arabanın Ülkemize sağlayacağı potansiyeli Yapında emeği geçenlerin ellerine emeklerine sağlık
    Cevapla
  • Mazotçi 2 yıl önce Şikayet Et
    Tamam lüks olmuş eycallah da. Bu kadar lükse kacmayan uygun fiyatlı başlangıç donanımlı versiyonları da uretilmeli ki halkin her kesimine hitap edebilsin
    Cevapla
  • cezmi 2 yıl önce Şikayet Et
    bana kalirsa yakitli ve ucuz herkesin binecegi bir baslangic yapilsaydi daha iyi olurdu bütün araba üreticileri catidan baslamiyor ,temelden basliyor ucuz piyasada yer aliyorlar
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Tabiki yapılır ama oncelikle suan reklam yapmak
    Cevapla
  • Berkay 2 yıl önce Şikayet Et
    Kes saçmalamayı
    Cevapla
  • canacan 2 yıl önce Şikayet Et
    rabbim yollarda görmeyi nasip etsin. devrimin torunu devrim yapmaya geliyor.
    Cevapla
  • Ömer 2 yıl önce Şikayet Et
    Kendi arabamızı yapmamız güzel elbet ama bu arabayı görünüşe göre sadece zengin kesimi kullanabilecek. Daha Avrupada bile bu tarz arabalar piyasada yaygın değil iken niye yerli arabaya boyle bir arabadan başlıyoruz anlamadım.
    Cevapla
  • cezmi 2 yıl önce Şikayet Et
    haklisin kardes ,neresinden bakarsan bak dedigin gibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle