Yerli otomobil TOGG 'CES'in En İyi 20 Markası' arasında

Yerli otomobil TOGG'dan yeni haber geldi. Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası TOGG, Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2022'nin (Consumer Technology Association) en iyi 20 markasından biri seçildi.

GİRİŞ 28.01.2022 10:56 GÜNCELLEME 28.01.2022 19:23
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Yerli otomobil TOGG'un resmi twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Sektörünün saygın yayını Exhibitor, 2 bin 300 katılımcı arasından CES'in En İyi 20 Markası'ndan biri olarak Togg'u seçti." ifadelerine yer verildi.

Ayrıca açıklamada, "Yeni marka kimliğimiz, öncü teknolojilerimiz ve konsept akıllı cihazımızla dünya sahnesine çıktığımız #CES2022 #Togg standını online olarak ziyaret edebilirsiniz" ifadeleri kullanıldı.

Tesla’nın Türkiye’ye gelmesi yerli otomobil TOGG ile rekabeti artırır mı?Tesla’nın Türkiye’ye gelmesi yerli otomobil TOGG ile rekabeti artırır mı?

Yerli otomobil TOGG’a övgü: Avrupa’yı fethetmeye hazır!Yerli otomobil TOGG’a övgü: Avrupa’yı fethetmeye hazır!

TOGG ilk kez uluslararası sahnede yer aldı! Hayran bıraktı...TOGG ilk kez uluslararası sahnede yer aldı! Hayran bıraktı...

YORUMLAR 30
  • Serhat 2 yıl önce Şikayet Et
    Bana fikri ışık i hatırlatıyor
    Cevapla
  • Kamil 2 yıl önce Şikayet Et
    Daha tam otonom sisteme geliştiremedik , batarya konusunda Tesla firmasından teknolojik veya satın alım ortaklığı kurulabilir . Tesla Türkiye'de Süper şarj istasyonları kuracak , bunun yanında bizde batarya değişim - bakım istasyonları kurmalıyız . Süper hızlı şarj olan ve şarj devir ömrü kısa olan bataryaları her 6 ayda bir değiştirebiliriz . Otoyollarımızı da akıllı yol haline dönüştürüp geleceğin M2M makineler arası yapay zeka iletişim teknolojisine uyumlu hale getirmemiz lazım .
    Cevapla
  • Araç 2 yıl önce Şikayet Et
    Güney kore bugünlere nasıl geldi.Lütfen bir inceleyin.Önce kendi halkım dedi.Halk da kötü de olsa kendi üretimini kullandı.Bu devrim arabalarının üretimi esnasında oldu.
    Cevapla
  • Turkıyeli 2 yıl önce Şikayet Et
    Yabancılar da para olduğu için önce onlar bu araca biner. Yerli de seyreder.
    Cevapla
  • adalet 2 yıl önce Şikayet Et
    500_600bin tl ölemi nasıl yerli anlamadim. yabancisiyla ayni
    Cevapla
  • Abdullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Tesla dan daha kaliteli bir cihaz geliyor. Tesla milyon dan başlıyor. Bu ucuz bile. Kötü passat a milyondan fazla vermek için sıraya girenler var. Ayrıca yerli diye tofaş ve reno ile karıştırmayalım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle