Renault, üretime ara veriyor

Türkiye’nin en önemli otomobil üreticilerinden Oyak Renault, nisan ayından da üretime ara vereceği tarihleri açıkladı. Renault, 18 Nisan ile 25 Nisan tarihleri arasında üretime ara verecek.

GİRİŞ 17.04.2022 17:07 GÜNCELLEME 17.04.2022 17:07
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Renault, Megane Sedan üretimini Karsan’a devretme ve yerine Mitsubishi Colt üretme planlarına sahip şirket, 18 Nisan ile 25 Nisan tarihleri arasında bazı bölümlerde üretime ara vereceğini duyurdu.

Renault, Bursa'da Mitsubishi Colt'u üretecekRenault, Bursa'da Mitsubishi Colt'u üretecek

Oyak Renault Otomobil Fabrikaları yönetimi tarafından çalışanlarına 18-25 Nisan tarihleri arasında mekanik bölüm hariç mesai yapılmayacağı bildirildi.

Renault üretim

Üretime bir hafta ara verilme nedeninin çip tedariğindeki sıkıntı olduğu öne sürülüyor. Ukrayna-Rusya savaşının da etkisiyle otomotiv üretimini tehdit eden hammadde yoklukları, Türkiye otomotiv endüstrisini de etkiliyor.

Oyak Renault, bu yıl Ocak, şubat ve mart aylarında geçici üretim durdurmaları yaşamıştı. Oyak Renault halen Clio ve Megane Sedan otomobillerini üretiyor.

YORUMLAR 19
  • otokolik 2 yıl önce Şikayet Et
    Millet kızacağı yeride şaşırmış, bu araçlara fahiş vergi koyarak otomotiv sektörünü dinamitleyen ve batışa doğru sürükleyen kim,düşünün biraz.
    Cevapla
  • Millet 2 yıl önce Şikayet Et
    Batsın
    Cevapla
  • Amin diyelim 2 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah batsın TENEKE TABUT fabrikası
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Neden batsın binlerce kişi ekmek yiyiyor
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Açlık edebiyatı ile bir yere varamayacağınız aşikar...Sizin gözünüz aç...İktidarsız olmanızdan dolayı iktidar olmaya açsınız..Kininiz de boğulun emi...
    Cevapla
  • Dibinibulan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence de kimse araba almıyor,herkes elindeki arabayı satmaya çalışıyor ona da müşteri bulanıyor.
    Cevapla
  • Kasım Ocak 2 yıl önce Şikayet Et
    Hükümetin pokitikalari nedeniyle arabaların yanına yaklasilmiyor, zamanında güzel işler de yapıldı ama şu anda parti bitik durumda, millete yoksulluk ve açlık vadediyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle