Renault 2023 Broadway ve Toros modeli için hazırlanıyor! İşte yeni model araçların fiyatı

Renault bir zamanların efsane aracı Renault Broadway ve Renault 12 yani bilinen adıyla Toros modelinin tamamen elektrikli modelini için hazırlık yaptığı söyleniyor. İlk olarak Fluance modeli ile adım atan firma şimdi de prototipini yayınladığı R5 modelini hayranlarının beğenisine sundu. İşte merak edilen detaylar...

Renault 2023 Broadway ve Toros modeli için hazırlanıyor! İşte yeni model araçların fiyatı
Renault 2023 Broadway ve Toros modeli için hazırlanıyor! İşte yeni model araçların fiyatı
GİRİŞ 20.06.2022 09:22 GÜNCELLEME 20.06.2022 09:27
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Fransız otomotiv devi Renault'un bir zamanlar efsane modeli olan Broadway'in 2023 modeli üzerinde çalışmaların başladığı konuşuluyor. Elektrikli otomobil teknolojisinin gelişmesi ile birlikte tüm üreticiler halihazırda içten yanmalı motora sahip modellerini kademeli olarak elektrikli modellere dönüştürüyor ve piyasa elektrikli araçlara hızla evrilmeye devam ediyor. Uzun süredir bu durumun üzerinde çalıştığı bilinen Renault ise eski modellerini yeni modellerin yerini alacak şekilde elektrikli versiyonları üzerinde çalışıyor. Firma, Renault Fluence modelinin elektrikli versiyonuyla karşımıza çıkmıştı. Renault R5 modelinin ise prototipini hayranlarının beğenisine sundu. Şimdide Renault Broadway ve Renault 12 yani bilinen ismi ile Toros modelinin üzerinde çalıştığı konuşuluyor.

2023 RENAULT BROADWAY FİYATI BELLİ OLDU! 

Renaut'un bir dönem satış rekorları kıran Broadway modelinin elektrikli ve yenilenmiş versiyonu ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bilindiği üzere Renault'un hali hazırda satışta bulunan tamamen elektrikli modeli Zoe'nin Clio'nun elektrikli versiyonu olduğu varsayılıyor. 2023 yılında görücüye çıkması planlanan Renault Broadway'in ise Taliant modelinin elektrikli versiyonu olacağı ilk belirtiliyor. 

RENAULT BROADWAY

Tamamen elektrikli motor ile hayranlarının beğenisine sunulması beklenen Broadway'in ise Taliant'tan 5 ila 10 bin dolar daha pahalı olması gerekiyor.

RENAULT R5 MOLİNİN PROTOTİPİ ORTAYA ÇIKMIŞTI

Renault'un 1980'li yıllara damgasını vuran bir diğer aracı Renault R5 modelinin ise tamamen elektrikli modelinin prototipi ortaya çıktı. Tasarım özellikleri ve aracın karakteristik yapısından uzaklaşılmadan tasarlanan aracın, yeni otomobil teknolojileri ve tamamen elektrikli motoru ile dikkatleri üzerine toplaması bekleniyor.

ESKİ RENAULT R5YENİ PROTOTİPİ YAYINLANA R5

RENAULT TOROS YENİDEN HAYAT BULACAK!

Renault'un bir diğer efsane modeli Renault 12 yani bilinen ismi ile Toros'unda tamamen elektrikli ve yenilenmiş modelinin geleceği konuşulanlar arasında yerini alacak. Otomotiv devinin SW versiyonunu temsil eden modeli tamamen elektrikli motora kavuşturularak meraklılarının karşısına çıkması bekleniyor.

RENAULT 12 (TOROS)

RENAULT FLUANCE MODELİNİN ELEKTRİİKLİ MODELİ GÖRÜCÜYE ÇIKMIŞTI!

Renault'un Fluance modelinin elektrikli modeli 2010 yılında Oyak Renault’nun Bursa tesisindeki bantlarda üretildi ve satışa sunulmuştu. Aracın talep görmemesi üzerine firma sessiz sedası 2013 yılında üretime son verdi. Araç sadece Türkiye'de 215 adet satılmıştı.

RANULT FLUANCE Z.E.

Ahmet Özcan . Haber7.com - SEO
Haber 7 - Ahmet Özcan .
YORUMLAR 21
  • Hayırlı olsun 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaporta aksamı tamamen eskiye bağimli birebir kaportası aynısı olsun tüm Türkiye'ye patlama yapar . Beodway şahin doğan bunların kasası kaportasi aynı olan 2023model araç uretin satış patlaması. Olur.
    Cevapla
  • ASABİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Galiba türkleri çook aptal görüyorlar, yoksa öylemiyiz.
    Cevapla
  • Arif 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne bu? Şaka mı? Taunus gibi mi?
    Cevapla
  • Haluk 1 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın almadığı ne kadar dandik işe yaramaz model varsa gelir hemde en boşları,millete layık görülen bu maalesef çürümüş işi bitmiş Tofaşlara bir çuval para istiyorlar
    Cevapla
  • çilingir 1 yıl önce Şikayet Et
    elektirikli olması ile birlikte kendini şarj etme kabiliyeti kazandırılabilmeli yoluda vardır ama ozaman oradan kazançları düşer yapmazlar.
    Cevapla
  • Kadirov 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendini şarj edenlerin bataryası aracın yarı Fiyati
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle