Chery Tiggo 7 Pro modeli göz doldurdu

Çinli otomobil şirketi Chery'nin Tiggo 7 Pro modeli iç tasarımıyla dikkat çekiyor. Şirket ayrıca yeni modelini Türkiye pazarına sunacağını açıklamıştı. Model, ışık ve gölge akışında modern bir görünümle öne çıkıyor.

Chery Tiggo 7 Pro modeli göz doldurdu
Chery Tiggo 7 Pro modeli göz doldurdu
GİRİŞ 11.10.2022 17:22 GÜNCELLEME 11.10.2022 17:22
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yapılan açıklamaya göre, Tiggo 7 Pro'nun tasarım stili, önde gelen otomobil markalarının modelleriyle benzer özelliklere sahipken, kabinde kolay kontrol ve rahatlık için bölünmüş ekran ve düğmelere sahip yatay entegre gösterge paneli sürücüyü karşılıyor.

Yeni modelin LCD gösterge paneli ve merkezi kontrol ekranı, sürücüler tarafından beğenilen özellikler arasında yer alıyor.

Buna ek olarak, modelin LCD cihazlar, yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekran ve klima ekranı arasındaki etkileşimi destekleyerek tematik bilgi paylaşımını sağlıyor.

Model, cep telefonları için kablosuz şarj, anahtarsız giriş ve tek düğmeyle araç çalıştırma, elektrikli arka bagaj kapısı ve otomatik sabit ısı kliması ile tasarlandı.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İyiymiş
    Cevapla