Yerli otomobil Togg'dan ön sipariş açıklaması!

29 Ekim'de ilk seri üretim Togg'un banttan inmesiyle beraber satış ve tanıtım stratejisi ile ilgili detaylarda yavaş yavaş netlik kazanmaya başladı. Türkiye'nin yerli otomobil markası Togg'un sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım geldi.

GİRİŞ 12.11.2022 13:44 GÜNCELLEME 12.11.2022 14:52
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'dan ön siparişlerle ilgili bir açıklama geldi. Togg resmi hesabından yapılan duyuruda Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın dışında kimsenin ön siparişinin kabul edilmediği bildirildi. Yapılan açıklamayla 'Togg ön satış ne zaman' sorusu yanıt bulmuş oldu.

TOGG İÇİN KESİN TARİH VERİLDİ

Togg'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

''Mart 2023 tarihinde yollara çıkacak akıllı cihazımıza olan ilgiyi gururla takip ediyoruz. Daha önce de açıkladığımız gibi ön sipariş sürecini Şubat 2023 itibarıyla başlatacağız.

O tarihe kadar kullanıcılarımızı merkeze aldığımız #USECASEMobility9 vizyonumuza uygun bir şekilde sizleri sürece ilişkin bilgilendirmeye devam edeceğiz.

"SADECE BAŞKAN ERDOĞAN'IN ÖN SİPARİŞİ ALINDI"

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen ön siparişler dışında sipariş almadığımızı yinelemek isteriz.

Togg hakkındaki tüm gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan takip etmenizi, Togg tarafından açıklanmayan bilgilere itibar etmemenizi önemle rica ederiz''.  

Muhalefetin diline pelesenk olmuştu! Başkan Erdoğan sinyali verdi: Türkiye'de üretilecekMuhalefetin diline pelesenk olmuştu! Başkan Erdoğan sinyali verdi: Türkiye'de üretilecek

İşte 10 soruda yerli otomobil Togg!İşte 10 soruda yerli otomobil Togg!

Yerli otomobil Togg için bir ilk gerçekleşti! Vatandaş yoğun ilgi gösterdiYerli otomobil Togg için bir ilk gerçekleşti! Vatandaş yoğun ilgi gösterdi

KAYNAK: HABER7
Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 38
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Emeği geçen herkes,den Allah razı olsun gerçekten ülkemiz ve milletimiz,in gurur kaynağıdır
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Kırmızı rengi hiç bir arabada sevmezdim.Togga ne kadar güzel yakışıyor. Allah nasib ederse almak isterdim.Alman arabalarına bile bakamaz oldum.ilk görüşte aşk dedikleri bu olsa gerek
    Cevapla
  • Ali Can 1 yıl önce Şikayet Et
    "Fabrikası yok? Fabrika var ama üretim bandları yok ? İtalyada üretilmiş ! Yerli değil ! Öncelikli sipariş listesinde niye biz yokuz? " chp denen sözde muhalefetin togg için bakış açılışı.
    Cevapla
  • -Gözlemci 1 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah yerli milli akıllı aracımız çok güzel gurur duyuyoruz..emeği geçenler sağolun varolun elleriniz dert görmesin
    Cevapla
  • Bedir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hafta bir üretilen togg araç sayısı paylaşılmalı. Bu art niyetliler çok üzer. Mart ayına kadarki süreç için böyle olmalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle