Honda'nın 3 yeni motosikleti Türkiye'de satışta! İşte fiyatları

Honda’nın farklı segmentlerdeki 3 yeni modeli motosiklet severlerin beğenisine sunuluyor.

Honda'nın 3 yeni motosikleti Türkiye'de satışta! İşte fiyatları
Honda'nın 3 yeni motosikleti Türkiye'de satışta! İşte fiyatları
GİRİŞ 09.06.2023 21:46 GÜNCELLEME 09.06.2023 21:46
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Honda’nın XL750 Transalp modeli, scooter segmentinin öne çıkan modellerinden biri olan ADV350 ile off-road sürüşleri için CRF250L ve RL modelleri 17 Haziran'da Honda bayilerindeki yerini alacak.

XL750 Transalp modeli 418 bin TL, scooter segmentinin temsilcisi ADV350 253 bin TL, arazi yollarında fark oluşturan CRF250L 162 bin 500 TL, CRF 250 RL ise 193 bin 500 TL’lik fiyatları ile bayilerde satışa sunulacak.

Farklı segmentlerdeki 3 yeni motosiklet modeliyle ürün gamını genişleten Honda’nın yıl sonuna kadar 5 yeni modeli daha Türkiye yollarına çıkacak.

Honda’nın geleneksel Transalp modelinin formülüne yüksek performanslı bir motor, tamamen yeni tasarım ve sürücülerin gereksinimlerine uygun üst düzey donanımlar eklenerek geliştirilen yeni XL750 Transalp modeli hem uzun yol rotalarında hem de şehir içi günlük kullanımda rahat bir sürüş imkanı sağlıyor.

Yeni görüntüsünün yanı sıra XL750 Transalp; 5 inçlik TFT renkli ekran, Android ve IOS cihazları destekleyen Honda Akıllı Telefon Sesli Kontrol Sistemi, Acil Durum Fren Sistemi (ESS) işlevi ile otomatik kapanan sinyaller ve tüm LED aydınlatmalar dahil olmak üzere zengin donanım özellikleriyle yollara çıkıyor.

Honda XL750 Transalp, 3 renkli ross beyaz, metalik mat iridyum gri ve metalik mat balistik siyah olmak üzere üç renk seçeneği ile sunuluyor.

Honda mühendisleri tarafından geliştirilen XL750 Transalp’in paralel iki silindirli 755 cc hacimli motor, 92 beygir gücü ile 67,5 kW maksimum güç ve 75 Nm torku kullanıma sunuyor.

Aynı zamanda CB750 Hornet’te de kullanılan yeni Elektronik Gaz Kelebeği (TBW) motoru touring ve konfor sürüşlerini destekliyor. Yumuşak bir debriyaj hissi sunan XL750 Transalp modeli, 23 kilometre/litrelik yakıt tüketimi değeri (WMTC modu) ve 16,9 litrelik yakıt deposuyla 390 kilometre potansiyel bir menzil sunuyor.

Gelişmiş sürüş deneyimi sağlayan Honda XL750 Transalp modelinde Elektronik Gaz Kelebeği (TBW) aracılığıyla elektronik sürüş destek sistemleri imkanı bulunuyor ve önceden ayarlanan 5 farklı sürüş modu yer alıyor.

Elektronik Gaz Kelebeği (TBW); Spor, Standart, Yağmur ve Toprak olmak üzere dört varsayılan sürüş modu sunarken; modlar motorun performansını koşullara ve sürücünün amacına göre uyarlayabiliyor.

Premium scooter donanımlarını zorlu asfalt sürüş özellikleri ve güçlü Adventure tasarımıyla birleştiren ADV350, Honda’nın İtalya’daki Atessa Fabrikası’nda üretiliyor.

Tamamen bir şehir içi scooter olarak tasarlanan model, güçlü tasarım çizgileri ile dikkatleri çekiyor. Günlük hayat için kullanım kolaylığı ve zengin donanım özelliklerini bir araya getiren ADV350’de anahtarsız çalıştırma özelliği, iki tam boy kask için sele altı saklama alanı ve ayrıca torpido gözünde bir USB şarj girişi sunuluyor.

Yeni ADV350’nin ön cam granajının yüksekliği ayarlanabiliyor ve LCD gösterge paneli Honda Akıllı Telefon Sesli Kontrol Sistemi’yle de entegre çalışıyor.

Tüm aydınlatma donanımları LED olarak sunulan ADV350’de ayrıca güvenlik için standart olarak Acil Fren Uyarısı bulunuyor. Şehir içi sürüş konforunun yanı sıra hafif arazi koşullarında da keyifli bir sürüş imkanı veren yeni ADV350’de motosiklet tarzı USD çatallar, boru şeklindeki çelik iskelet, rezervuarlı arka amortisörler ve yerden yüksek yapı gibi özellikler standart olarak sunuluyor.

Ayrıca Honda Seçilebilir Tork Kontrolü’nün (HSTC) standart olarak yer aldığı ADV350’nin 330 cc hacimli, Smart Power+ (eSP+) SOHC 4 supap motoru, 29 beygir gücü ile 21,5 kW maksimum güç ve 31,9 Nm tork sunuyor.

Motor 7.500 d/d’de 21,5 kW güç ve 5.250 d/d’de 31,5 Nm tork üretirken; otomatik santrifüjlü kavrama, V-Matic şanzımanı ve son tahrik kayışını çalıştırıyor. Honda’nın ADV350 scooter modeli, 30 km/lt (WMTC modu) yakıt tüketimi ve 11,5 litre depo kapasitesiyle 340 kilometrenin üzerinde menzile olanak sağlıyor.

Yeni ADV350 metalik gümüş, metalik mat karbon gri ve metalik mat kırmızı renkleriyle satışa satılıyor.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • Caner 10 ay önce Şikayet Et
    Karaborsanın kol gezdiği marka elini sürmeye değmez yıllarca honda kullandım bu kadar fırsatçılık fazla ben çinden devam çöpte olsa devam
    Cevapla
  • Rotasız 10 ay önce Şikayet Et
    Bu bir soygundur... altın kaplamalı bana 418 bin TL ....adam Toyota avansis alır o parayla....
    Cevapla
  • İsmail 10 ay önce Şikayet Et
    Motor mu var magazalarda Samsun bayisinde adamlar yüzümüze bakmıyor Honda bayisi motor alacağım dedim adam tenelzül edip yerinden kalkmıyor sanki adamlara ben motor satacağım İsmail Çağlar Samsun
    Cevapla
  • bir bilen 10 ay önce Şikayet Et
    750-800 bin tl.ye motorsikletmi olur,aynı motorlar almanyada 15 bin euro,bitmi,şiz biz.
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    şahsi fikrim hondanın hiç ürünü sevmiyorum beyenmiyorumda bu para etmez
    Cevapla
  • Sinan 10 ay önce Şikayet Et
    Sen git mobilete bin Honda senin neyine ?
    Cevapla
  • İlker 10 ay önce Şikayet Et
    Yamaha....Ezer geçer
    Cevapla
  • Hon 10 ay önce Şikayet Et
    Sen hondanin tadini alamamissin kardes honda gibi kalide dayaniklilik hangi motorda var soylermisin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle