Kızılyıldız Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? TV8,5 yayınlayacak mı?

UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nun Sırp temsilcisi Kızılyıldız, Rajko Mitic Stadyumu'nda temsilcimiz Trabzonspor'u ağırlayacak. Peki Kızılyıldız Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Diğer taraftan TV8,5 kanalının bu maçı yayınlayıp yayınlamayacağı merak ediliyor. İşte son gelişmeler!

Kızılyıldız Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? TV8,5 yayınlayacak mı?
Kızılyıldız Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? TV8,5 yayınlayacak mı?
GİRİŞ 25.10.2022 12:11 GÜNCELLEME 25.10.2022 12:11

UEFA Avrupa Ligi'nin grup aşamasında son düzlüğe girildi. Dünya Kupası öncesinde son müsabakalar tamamlanacağı için fikstür de belli oldu. H Grubu'ndaki Kızılyıldız, 5'inci karşılaşmada Rajko Mitic Stadyumu'nun kapılarını temsilcimiz Trabzonspor'a açacak. Hatırlanacağı üzere iki takım arasındaki ilk karşılaşma Bordo-Mavililerin 2-1'lik üstünlüğüyle sonuçlanmıştı. Şimdi ise gözler 2'nci randevuya çevrildi. Peki Kızılyıldız Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Dahası bu mücadelenin TV8,5 kanalında yayınlanıp yayınlanmayacağı merak edilen başlıklar arasında. İşte, müsabakaya dair son gelişmeler!

KIZILYILDIZ TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN?

H Grubu'nun dikkat çeken müsabakaları arasında gösterilen Kızılyıldız Trabzonspor maçı, 27 Ekim Perşembe günü saat 22:00'de başlayacak. Müsabakaya Kızılyıldız, Rajko Mitic Stadyumu'nda ev sahipliği yapacak. 53 bin kişi kapasiteli spor kompleksi, Belgrad'da bulunmakla beraber ülkenin en büyük mekanları arasında yer alıyor.

HANGİ KANALDA?

Sırp ve Türk futbolseverlerin merakla beklediği Kızılyıldız Trabzonspor karşılaşması, EXXEN uygulaması üzerinde yayınlanacak. Bilindiği üzere UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nin yayın hakları 2023-2024 sezonuna kadar bu aplikasyonun elinde bulunduruluyor.

Anastasios Bakasetas

Bordo-Mavililerin de şimdiye dek oynadığı grup maçları aynı uygulamada ekrana geldi. Benzer şekilde Kızılyıldız deplasmanının da aynı aplikasyondan takip edilmesi bekleniyor. EXXEN hakkında daha fazla bilgi edinebilmek için aşağıdaki haberimizi okuyabilirsiniz.

Exxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer PaketlerExxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer Paketler

TV8,5 KANALI BU MAÇI YAYINLAYACAK MI?

Acun Medya'nın uydu üzerinden yayın yapan kanalı TV8,5; yıl içerisinde birçok karşılaşmayı ekrana getirmişti. Özellikle UEFA Avrupa Konferans Ligi ve Şampiyonlar Ligi maçları buradan seyirciyle paylaşılıyor.

TV8,5 Uydu ve Frekans Bilgileri 2022 Güncel AyarlarTV8,5 Uydu ve Frekans Bilgileri 2022 Güncel Ayarlar

Fakat UEFA Avrupa Ligi'ndeki ekiplerimizden Fenerbahçe ve Trabzonspor'un oynadığı müsabakalar, daha çok uygulamada yayınlanmaktadır. Bu sebeple karşılaşmanın TV8,5 kanalında yayınlanmaması bekleniyor.

HAKEMLER

Joao Pinheiro (Hakem)

Bruno Jesus (1. Yardımcı Hakem)

Luciano Maia (2. Yardımcı Hakem)

Bruno Jose Costa (Dördüncü Hakem)

Marco Guida (VAR)

Fabio Maresca (AVAR)

İLK MAÇTA NE OLMUŞTU?

Temsilcimiz Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'ndaki ikinci maçında Kızılyıldız'ı Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde ağırladı. Akyazı'da on binlerce Bordo-Mavilinin takip ettiği maçta temsilcimiz, rakibini 2-1'lik skorla geçmesini bildi.

Trabzonspor Kızılyıldız maçından bir fotoğraf

Trabzon'a galibiyeti getiren golleri Hamsik ve Trezeguet kaydederken, Sırpların tek golü Veljko Nikolic'ten geldi. Bordo-Mavililer de grup aşamasındaki ilk galibiyetini Kızılyıldız karşısında almış oldu.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz