Exxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer Paketler

İnternet üzerinden içerik seyretmek isteyen kişiler Exxen aylık ücreti ne kadar? araştırmasını yapıyor. Acun Ilıcalı’nın önceki yıl kurduğu dijital içerik platformu, kısa sürede binlerce aboneye ulaştı. ExxenSpor paketi de, firmanın abone sayısını hızla katladı. An itibariyle kurumun kullanıcılara sunduğu iki farklı üyelik paketi bulunuyor. ExxenSpor ve normal Exxen üyeliği şeklinde sıralanabilir. İşte, Exxen aylık ücreti ve 2022 güncel üyelik paketlerinin fiyatları…

Exxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer Paketler
Exxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer Paketler
GİRİŞ 08.09.2022 13:38 GÜNCELLEME 08.09.2022 13:39

Türkiye pazarındaki dijital içerik platformlarının sayısı artıyor. Exxen de, bu alanda faaliyet gösteren firmalardan biri. Uygulamaya üye olmak isteyen kişiler, “Exxen aylık ücreti ne kadar?” sorusuna cevap arıyor. Ancak, uygulamanın kullanıcılara sunduğu tek tip üyelik paketi yok. Normal üyelik ve ExxenSpor üyeliği olmak üzere iki farklı seçenek sunuluyor. ExxenSpor paketi sayesinde, UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi; UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi turnuvaları takip edilebilir. Bilindiği üzere, 2023-24 sezonuna kadar Avrupa maçlarının yayın hakları da bu kuruma ait. Sezon başında Türkiye yayın hakları Saran Medya Group tarafından Acun Ilıcalı’nın yeni girişimi Exxen’e devredilmişti. İşte, Exxen aylık ücreti ve 2022 Exxenspor paket fiyatı…

Exxen Aylık Ücreti 2022 Yılında Ne Kadar Oldu?

Exxen uygulamasının aylık ücreti 39,90 Türk Lirası. Yıllık abonelik düşünüyorsanız, bu rakam aylık ücrete 33,50 TL olarak yansıyor.

Reklamsız paketin aylık ücreti de 54,90 TL. Eğer, reklamsız pakete yıllık üye olursanız; bu rakam da aylık hesaplamada 45,90 TL’ye düşüyor. Aşağıdaki tabloda Exxen’in normal üyelik ücretlendirmesini görebilirsiniz.

Exxen aylık ücreti, Temmuz 2022

2022 ExxenSpor Aylık Fiyatı

Reklamlı paketin aylık fiyatı 119,90 TL iken, yıllık abonelikte bu rakam 94,90 TL’ye düşüyor.

Reklamsız paketin aylık fiyatı da 134,90 TL. Ancak, reklamsız paketi yıllık olarak satın alırsanız aylık 107,30 TL ödeme yaparsınız. 

ExxenSpor aylık fiyat tarifesi, Temmuz 2022

Yukarıdaki fotoğrafta da görüldüğü gibi, ExxenSpor abonelikleri normal üyeliği de dahil ederek satılıyor. Yani, sadece spor içeriklerini değil; uygulamadaki diğer içerikleri de istediğiniz zaman seyretmeniz mümkün.

Hangi Türk Takımları Avrupa Liglerinde Mücadele Ediyor?

2022-2023 futbol sezonunda Türkiye'yi UEFA Avrupa Ligi'nde Trabzonspor ile Fenerbahçe; Konferans Ligi'nde de Medipol Başakşehir Futbol Kulübü ile Sivasspor temsil edecek.

Üyelik Başvurusu Nasıl Yapılır?

Exxen uygulamasına üye olmanın iki farklı yolu vardır. Bunlardan ilki internet üzerinden, diğeri de SMS vasıtasıyla yapılıyor. İnternet üzerinden başvuruda bulunacak kişilerin Exxen’in resmi internet adresine girip “ADI SOYADI” ve “E-POSTA” bölümlerini doldurduktan sonra “ÜYE OL” seçeneğine tıklaması gerekiyor. Buradan sonraki işlemler için aşağıdaki listeyi takip edin:

  • “ŞİFRENİZİ OLUŞTURUN” bölümünde E-POSTA adresinizi; cep telefonu numaranızı ve şifrenizi yazın. Bu işlemlerden sonra “DEVAM ET” butonuna tıklayın.

  • ABONELİK seçeneğinde hangi pakete (REKLAMLI, REKLAMSIZ, ExxenSpor) üye olmak istediğinizi seçin.

  • ÖDEME seçeneğinde üyelik süresini seçin. Yani, aylık veya yıllık üyeliği bu bölümden belirleyebilirsiniz. Daha sonra kart bilgilerinizi kaydettikten sonra sisteme üyeliğiniz alınır.

Exxen Giriş Ekranı

Bu adımları tamamladıktan sonra internet üzerinden Exxen uygulamasına başvuruda bulunmuş olursunuz. Ancak, uygulamaya SMS üzerinden de başvurular alınıyor.

SMS ile Exxen’e Üye Olma Yöntemi

Dijital video platformu Exxen’e SMS aracılığıyla da üyelik başlatmanız mümkün. Vodafone, Turkcell ve Türk Telekom kullanıcıları, 9300 kodlu numaraya mesaj atarak abonelik işlemlerini başlatabilir. Ancak, her paket için belirlenmiş bir SMS metni vardır. Aşağıdaki listede, hangi pakete hangi SMS metni ile üye olabileceğinizi görebilirsiniz:

  • Aylık RKLMVAR paketi için mesaj alanına EXXEN yazın.

  • Aylık RKLMYOK paketi için mesaj alanına EXXEN REKLAMSIZ yazın.

  • Aylık ExxenSpor RKLMVAR paketi için mesaj alanına EXXENSPOR yazın.

  • Aylık EXXENSpor RKLMYOK paketi için mesaj alanına EXXENSPOR REKLAMSIZ yazın.

Bütün mesaj metinlerini 9300 numarasına gönderin. Akabinde, ödemeler aylık olarak faturanıza yansıtılacaktır. Uygulamaya giriş yapabilmek için telefon numaranızı ve Exxen’in mesaj yoluyla gönderdiği tek kullanımlık şifreyi kullanabilirsiniz. İsterseniz, uygulamaya girdikten sonra şifrenizi değiştirebilirsiniz.

SMS ile Üye Olamama Hatası

Yukarıdaki listeye uyup SMS göndermenize karşın uygulama tarafından telefonunuza herhangi bir mesaj gönderilmeyebilir. Bu tip durumlarda platformun belirlediği bir çözüm önerisi mevcut:

  • Kurumsal hatla abonelik işlemleri kayda alınmıyor.

  • Mevcut üyeliğiniz bulunabilir.

  • Operatörünüz mobil ödemelere kapalı olabilir.

  • Hattınızda yeterli bakiye bulunmayabilir.

Üye olamama hatasıyla karşılaştığınızda yukarıdaki listede yer alan adımları takip ederek sorununuzu çözüme kavuşturabilirsiniz.

Şifre Değiştirme İşlemi Nasıl Yapılır?

Exxen uygulamasına giriş yaptıktan sonra şifrenizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Bunun için uygulamaya girdikten sonra HESABIM bölümüne tıklayın. Daha sonra Hesap ve Ayarlar seçeneğine dokunun. Bu bölümde yer alan şifre satırı üzerinden şifrenizi yenileyebilirsiniz.

Exxen Nedir?

Türkiye’nin yerli dijital video platformlarından Exxen, ilk kez Ocak 2021’de Acun Ilıcalı tarafından kurulmuştur. Platformun ilk döneminde çeşitli eğlence içerikleri ve belgeseller yer almaktaydı. Ancak zaman içerisinde farklı kategorilerden video türleri de yayınlanmaya başladı. Son olarak, 2021 yılının yaz aylarında UEFA’nın yayın hakları için ihale düzenlendi.

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi; UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi’nin Türkiye’deki yayın haklarını Saran Medya Group satın aldı. Devam eden süreçte Saran Medya Group, Exxen’le anlaşma sağladı ve üç turnuvanın yayın hakları 3 yıllığına Acun Ilıcalı’nın platformuna devredildi. Yani, Exxen uygulaması aracılığıyla Avrupa maçları da kullanıcılara sunulmuş oldu. Spor içerikleri dışında platformun en dikkat çeken yerli yapımları Gibi ve Leyla ile Mecnun dizileri. Sezonluk olarak yayınlanan bu iki dizi, kısa sürede uygulamanın popülaritesini arttırmayı başardı.

Exxen Promosyon Kodu Kullanma

Exxen uygulamasına üye olurken promosyon kodu gibi avantajlara sahip olabilirsiniz. Üyelik işlemi sırasında paket tercihinde bulunurken hediye kodunuzu bu bölümde kullanmanız mümkün. Aşağıdaki fotoğrafta RKLMVar ve RKLMYok paketleri görülüyor. Paket tercihinde bulunduktan sonra PROMOSYON KODUM VAR seçeneğini tıklayın. Daha sonra size özel şifrenizi butona yazarak işlem başlatabilirsiniz.

Exxen'in ilk tarifesi, Ocak 2021

Exxen Üyeliği Nasıl İptal Edilir?

Abonelik süreniz tamamlanmadan veya tamamlanır tamamlanmaz yeni fiyatlandırmaya dahil edilmeden üyeliğinizi iptal etmeniz mümkün. Bu işlem için mobil uygulamayı açıp, “Hesabım” sekmesini açmanız gerekiyor. Daha sonra “İptal Et” seçeneği vasıtasıyla aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz.

Eğer internet adresinden iptal işlemi gerçekleştirmek istiyorsanız, hesabınıza giriş yapın. “Hesap ve Ayarlar” sekmesine tıklayın. En son “İptal Et” seçeneğine tıklayın. Mobil uygulama ile Exxen internet adresi arasındaki tek fark, uygulamada “Hesabım” seçeneği iken, internet adresinde “Hesap ve Ayarlar” şeklinde geçiyor. Ancak, iki bölümde de “İptal Et” butonuna tıklamanız gerekmektedir.

“Doğrulama SMS/Mail Gelmiyor” Hatası

Uygulamaya üye olan kişiler arasında “Doğrulama SMS/Mail Gelmiyor” hatasına da sıklıkla rastlanmaktadır. Bunun için Exxen’in belirlediği çözüm önerileri bulunuyor. Yani, kullandığınız arama motorunun ARAÇLAR bölümünde yer alan GEÇMİŞİ TEMİZLE seçeneğine tıklayın. Eğer bir çözüm alamadıysanız bütün tarayıcıların geçmişini silin. Yine bir çözüm alamadıysanız CANLI SOHBET aracılığıyla temsilcilerle irtibata geçebilirsiniz.

EXXEN Müşteri Hizmetleri Numarası

Exxen uygulamasında bir sorun yaşıyorsanız veya paketinizle ilgili bilgilendirme almak istiyorsanız 0-850-241-81-48 numarasını arayabilirsiniz. Bu numara üzerinden uygulamanın müşteri temsilcileriyle irtibata geçebilirsiniz.

“Yanlış E-Posta ile Üyelik Başlatma” Hatası

Kayıt esnasında E-Posta adresini yanlış yazmak hemen hemen herkesin başına gelebilecek bir durum. Ve çözümlenmesi oldukça basit olan bir problem türüdür. Hatırlanacağı üzere, uygulamaya kayıt esnasında cep telefonu numarası da kaydedilmektedir. Cep telefonu numarasıyla sisteme giriş yaparak e-Posta adresinizi değiştirebilirsiniz. Eğer şifrenizi de unuttuysanız, telefonunuza yeni şifre talep edebilirsiniz. Yine de e-Posta hatasında herhangi bir çözüm bulamadıysanız CANLI SOHBET veya Müşteri Temsilcisi Numarası üzerinden iletişime geçmeniz önerilmektedir.

Exxen Uygulamasını Kaç Kişi Kullanabilir?

Dijital video platformlarının kullanıcılara sunduğu bir diğer avantajda birden fazla cihaz üzerinden izleme olanağıdır. Ancak, Exxen bu noktada abonelerine sadece 1 cihaz aracılığıyla takip imkanı sunuyor. Yani, sadece abone olan kişi uygulamaya giriş yapabiliyor. Netflix’te ise, paketlere göre değişiklik göstermekle beraber aynı anda 4 kişinin giriş yapabildiği hesap türleri dahi bulunuyor. Netflix içeriği için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

Netflix Aylık Ücreti Ne Kadar? 2022 Netflix Üyelik Paketleri ve Fiyat TarifesiNetflix Aylık Ücreti Ne Kadar? 2022 Netflix Üyelik Paketleri ve Fiyat Tarifesi

Exxen Üye Sayısı 2022!

Exxen uygulamasına aktif üye olan kişi sayısının 1 milyondan daha fazla olduğu düşünülüyor. Bu noktada bir açıklama da yapan Acun Ilıcalı, üyelerin 1 milyona ulaştığını Mayıs 2021’de duyurmuştu. Ancak, aradan geçen süreçte Avrupa maçları da uygulamaya dahil olunca bu sayının daha da arttığı düşünülüyor.

Exxen Code 3 Hatası Acun Ilıcalı

Exxen Code 3 Hatası Nasıl Çözülür?

Avrupa maçlarını televizyondan seyretmek isteyen aboneler sık sık Code 3 hatası ile karşılaştı. Teknik bir arıza olduğu bilinen bu hata, uygulamanın yazılım mühendisleri tarafından çözüldü. İlk olarak Kasım 2021’de gündeme getirilen konu, günler içerisinde halloldu. Öte yandan, mobil cihazda ve internet adresinde bu tip sorunla karşılaşılmadığı biliniyor. Yani, sadece televizyon üzerinden yapılacak izlenimde bu hata ile karşılaşılıyordu.

Yıllık Abonelikte Taksit İmkânı Var mı?

Exxen yıllık abonelik paketlerinin daha avantajlı olduğu biliniyor. Taahhütsüz pakete kıyasla daha ucuz olması kullanıcıları cezbeden başlıklar arasında. Uygulamaya yıllık üye olan bireyler, diledikleri takdirde bu ödeme işlemini taksitlendirebilir. Ancak, normal abonelikten farkı “Taahhütlü” olmasıdır. Yani, 12 ay dolmadan paketten ayrılamazsınız.

Exxen’in En Çok İzlenen 10 Programı

Acun Medya’nın sahipliğinde yayın hayatına başlayan Exxen uygulamasının en çok izlenen 10 programı şu şekildedir:

  • AVRUPA ŞAMPİYONLAR LİGİ

  • AVRUPA LİGİ

  • AVRUPA KONFERANS LİGİ

  • KONUŞANLAR

  • LEYLA ile MECNUN

  • GİBİ

  • ARABESKİN AŞK KADINLARI

  • O SES TÜRKİYE RAP

  • KATARSİS

  • İLGİNÇ BAZI OLAYLAR

  • TOLGSHOW FİLTRESİZ

Exxen Dizileri

Yukarıda yer alan programların her gün binlerce kişi tarafından takip edildiği biliniyor.

Kaç Ülkede İzleniyor?

Uygulamanın yayın ağı, en az küresel çapta faaliyet gösteren kurumlar kadar geniş. Exxen uygulaması, an itibariyle 77 ülkede izlenebiliyor. Bu ülkeler arasında Avrupa Birliği’ne bağlı devletler olduğu gibi, Ortadoğu, Asya ve Afrika’daki devletler de yer alıyor. Amerika kıtasındaki devletlerin de önemli bir bölümünde üyelik talepleri kabul ediliyor.

Exxen Google Play Store İndirme Yöntemi

Exxen uygulamasını Google Play Store mağazasına girip, arama butonuna Exxen yazarak kolaylıkla indirebilirsiniz. Eğer indirme işlemi esnasında herhangi bir sorunla karşılaşırsanız firmanın müşteri temsilcileri ile irtibata geçin.

Exxen Google Play Store

Exxen AppStore İndirme İşlemi

Uygulamayı AppStore üzerinden yüklemek için mağazaya giriş yapın. Arama butonuna Exxen yazın. Karşınıza çıkan uygulamayı YÜKLE veya İNDİR seçeneği ile cihazınıza indirin. Bu esnada İCloud hesap bilginiz sorgulanabilir.

Exxen AppStore

Yükleme işleminin başlatılması için İCloud hesap bilgilerinizi eksiksiz bir şekilde doldurun. En sonunda uygulama cihazınıza yüklenecektir. Eğer, yükleme esnasında herhangi bir hata karşılaşacak olursanız Exxen’in müşteri temsilcileriyle irtibata geçin.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AB'nin derdi Doğu Akdeniz - Gazete manşetleri
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!