TÜM YORUMLAR

Türkmen Birlikler karşı saldırıya geçti
Türkmen Birlikler karşı saldırıya geçti
Ortadoğu
24 Kasım 2015, 09:39
Türkmen Birlikler karşı saldırıya geçti
Suriye'de Türkmen birlikler, stratejik öneme sahip Kızıldağ tepesi ve çevresinde karşı saldırı başlattı.
YORUMLAR 12
  • Aklı Selim 9 yıl önce Şikayet Et
    Verecek bir canımız var. O da Din Vatan ve millet uğrunda feda olsun. Dik duruşumuzdan taviz veremeyiz. Herkes haddini bilecek.
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Şu kopan fırtına Türk ordusudur Yârabbi! Senin uğrunda ölen ordu budur Yârabbi! Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın! Gaalib et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
    Cevapla
  • Muttaki 9 yıl önce Şikayet Et
    2000 kişilik Türkmen birliği 5 ülkeden gelen askere füzeye, tanka, topa, uçaklara karşı savaşıyor. Bunun adı gerçek vatanseverlik ve kahramanlık değilse, dünyada bugüne kadar hiç kahramanlık görülmemiş demektir. Allah muzaffer eylesin!
    Cevapla
  • YENİ TÜRKİYE 9 yıl önce Şikayet Et
    Bizi vatan,bayrak ve din noktasında kimse sınamaya kalkmasın.Tarihimize iyi bakın.Önce aklınızdan sonra canınızdan olursunuz.
    Cevapla
  • EDİRNE 9 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH(cc) Yardımcınız olsun.Rabbim Yüreğinize cesaret,gözünüze keskinlik ve Silahlarınıza isabet versin.
    Cevapla
  • amca 9 yıl önce Şikayet Et
    yetmez yetmez. girmeliyiz bütün gücümüzle karşımıza ne çıkarsa silindir gibi üstünden geçmeliyiz. Rus Acem Suriyeli Kürt ne varsa ezip Halep dahil temizlemeliyiz. sonra babalar sıkıyorsa bize saldırsınlar. otuz milyon eğitimli asker hazır bekliyoruz. yiyorsa maçaları nükleer falan atsınlar da bakalım dünya kaç bucakmış gösterelim.
    Cevapla
  • Müslüman ordusu 9 yıl önce Şikayet Et
    Valla gaza geldim
    Cevapla
  • ferhat 9 yıl önce Şikayet Et
    Bizim komandolarımızı devlet göndersin askerlerde göndersin eğitim olur hem canlı tatbikat :)
    Cevapla
  • fatihin aslanı 9 yıl önce Şikayet Et
    resmen savaştayız ve kimse farkında değil
    Cevapla
  • TRAKYALI 9 yıl önce Şikayet Et
    haydi arslanlarımm allh sizinledir
    Cevapla
  • 23Elz 9 yıl önce Şikayet Et
    allah yardımcaları olsun kardeşlerimizin
    Cevapla
  • H.B.V 9 yıl önce Şikayet Et
    Ee tabiki Silah uçak,Bordo bereli ..Türkiye yardıma gidiyor.
    Cevapla