TÜM YORUMLAR

Trump'tan ilginç çıkış: Ekonomide görülmemiş bir çöküş yaşanır!
Trump'tan ilginç çıkış: Ekonomide görülmemiş bir çöküş yaşanır!
EKONOMİ
15 Haziran 2019, 22:17
Trump'tan ilginç çıkış: Ekonomide görülmemiş bir çöküş yaşanır!
ABD Başkanı Donald Trump, 2020 başkanlık seçimlerini kazanamaması durumunda ülke ekonomisinin 'daha önce görülmemiş çöküş' yaşayacağını belirtti.
YORUMLAR 67
  • Mahmut Güneş 5 yıl önce Şikayet Et
    2020 inşallah sonunuz olur
    Cevapla
  • Mahmut Güneş 5 yıl önce Şikayet Et
    2020 inşallah sonunuz olur.
    Cevapla
  • Kızıldereli 5 yıl önce Şikayet Et
    Siz istesenizde istemesenizde Allah nurunu tamamlayacak.
    Cevapla
  • mhcivelek 5 yıl önce Şikayet Et
    esas sen tekrar başa gelirsen ABD ÇÖKECEK BENCEDE GEL ARTIK BU DÜNYANIN SIRTINA KAMBUR OLMUŞ bir ABDden kurtulsun dünya
    Cevapla
  • ugur Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Secilsende secilmesende abd'nin öküșü 15 temmuz 2016 bașladı, ahmak.
    Cevapla
  • Kamyoncu 5 yıl önce Şikayet Et
    Cümle ABD çin ve israil ekonominiz kendiniz yerin dibine batasınız
    Cevapla
  • Murat1453 5 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah batarsınız
    Cevapla
  • serkan 5 yıl önce Şikayet Et
    aha CHP kafası, milletini korkutmak istiyor ve şu an durum bunu başardığını kanıtlıyor, daha önce bu herife muhalefet olanlar ya sustu ya da taraf değişti, bu herif dünyaya zulüm yaptıkça halkı daha rahat yaşıyor çünkü, genelleme yapacak olursak hiç birinin umurunda değil kendinden başkası.
    Cevapla
  • ARGITHANLI 5 yıl önce Şikayet Et
    Vay Yahudi lobilerinin uşağı vay, sen nasıl bir şeysinki yahudi lobileri için kendi milletini ekonomi ile tehdit edebiliyon be AHMAK. Gerçekdende inanıyorum artık bu Onca ABD halıkını bir avuç Yahudi için sömürüldüğünü vah zavallılar vah . Kim derdiki bir zamanlar ekonomisi çökmüş polis karakollarının tlfn faturalarını ödeyemeyen ve polislerin denetlemede durdurdukları araç sahipelerinden dilenerek devletin aracına yakıt aldıkları dönemi bitipde şimdi ben TÜRKİYE CUMHURİYETİ vatandaşı Ben ABD vatandaşlarına zavallı diyerek acıyorum ELHAMDÜLİLLAHİRABBİLALEMİN.
    Cevapla
  • fatih1453 5 yıl önce Şikayet Et
    hadi bakalım. İNŞALLAH Allah o günleri bizlere gösterir .
    Cevapla
  • Ramazan 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah korktugunuza ugratsin.ummetin ahi tutacak bir gun elbette. Keser in vede sapinin dondugu gunu allah bizlere gosterir insallah.
    Cevapla
  • Abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    İnşaallah o günleri görürüz.Kaos, kargaşa,terör,iç savaş ve parçalanma sizin masumlara yaptığınızın aynı ve daha fazlasını Allah sizin ülkenize nasip etsin.Mazlum insanların ahı ve duaları elbette karsılıksız kalmaz.
    Cevapla
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Inşallah dünya rusya dan kurtulduğu gibi sizden de kurtulacak. .Zulüm baki değildir.
    Cevapla
  • Niksarlı 1905 5 yıl önce Şikayet Et
    helâk ol tırampettt
    Cevapla
  • Momedo 5 yıl önce Şikayet Et
    Dinsiz in hakkından imansız gelir diye 1 sözümüz var.
    Cevapla