TÜM YORUMLAR

Pakistan'ın yeni Başbakanı Şerif'ten flaş Türkiye açıklaması
Pakistan'ın yeni Başbakanı Şerif'ten flaş Türkiye açıklaması
DÜNYA
11 Nisan 2022, 22:29
Pakistan'ın yeni Başbakanı Şerif'ten flaş Türkiye açıklaması
Pakistan'da bugün mecliste yapılan oylamada ülkenin 23. Başbakanı seçilen Şahbaz Şerif, Türkiye ile Pakistan'ın ayrılmaz bağlara sahip olduğunu ifade ederek, Ankara'nın daima İslamabad'ın yanında durduğunu söyledi.
YORUMLAR 83
  • NuR76 3 yıl önce Şikayet Et
    Ferö Pakistanda halen cirit atiyor dikkatli ve uyanik olmasi lazim Türkiye!
    Cevapla
  • mmed 3 yıl önce Şikayet Et
    Rezilliğe devam. İmran Han iyiydi. Sanırım ABD de meskun küreselciler Çin in pakistanı ekonomik anlamda teslim alması için ortam hazırlıyor.
    Cevapla
  • Mehmet Yetişken 3 yıl önce Şikayet Et
    Fetönün Pakistan'daki ikizi yaptı bu darbeyi, tabii CIA'nın da yardımıyla..
    Cevapla
  • Omer 3 yıl önce Şikayet Et
    By konuyu iyi arastirmali....bence ters kose....
    Cevapla
  • Ümit 3 yıl önce Şikayet Et
    Pakistanda hiçbir hükümet 5 yılını tamamlayamamış.Sonuçta fakir halk tabi youtube da bakıyoruz her haliyle geri kalmış şehirler.Allah yardım etsin çalışmadan üretmeden kalkınma olmaz.Hepimiz kendi kendimize yetmeliyiz her alanda.Sonrası tabi içimizdeki hainlere fırsat vermeden olmalı onlarla kalkınma imkansız.Dürüst üretim vardır tabiki bu unutuldu,her alanda dürüst olan kaybetmez.
    Cevapla
  • Ergün 3 yıl önce Şikayet Et
    Kualisyonlarin yıkılması normaldir önemli olan seçimlerin ve demokrasinin devam etmesidir. Hadiseler bizim istediğimiz gibi olmasa da. .
    Cevapla
  • müslim 3 yıl önce Şikayet Et
    kral öldü, yaşasın kral
    Cevapla
  • serdar ilhan 3 yıl önce Şikayet Et
    şerif afganistan konusunda yanılıyorsun. abd bile bu işi bırakmışken sen neden afganistana ters düşüyorsun. bu konu çok dikkatimi çekiyor. abd ile bir pazarlık mı yapıldı diye düşünüyor insan. inşallah fazla kalmazsın o koltukta..
    Cevapla
  • Namyelüs 3 yıl önce Şikayet Et
    Sahtekar ABD oğlanı,sana kim inanır.
    Cevapla
  • FİKİR TEVFİK 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam delil getirin istifa edeyim diyor daha ne desin.
    Cevapla
  • derin devlet 3 yıl önce Şikayet Et
    zamanla zamanla anlarsın ya her şey zamanla. çin ile iyi ilişkiler demek Global güçlerle anlaştık demek. Amerika derin devletinden kurtulduk, başka bir güce dayandık demek.
    Cevapla
  • Maraşlı Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman ulkelerin hiç biri kendi içinde tek ses değil. Hepsinde bölünmüşlük ve batı sevicileri satılmış ruhsuzlar var. Türkiye, Pakistan, Arabistan, mısır, Tunus, Cezayir, Libya, Fas, Malezya, Endonezya, İran Irak Suriye Lübnan Ürdün .... Kendi kendimizi bitiriyoruz. O yüzden halifelik lazım. Tek ses altında birleşmemiz lazim. Güçlü olmamızı istemeyenler halifelik istemiyor. Acaba o şanslı ilk halife kim olacak. Görebilecek miyiz hayırlı ile? En az elli belki yüz sene lazım. Üzülmemek elde değil. Göz göre göre kendimizi kucultuyoruz.Aziz Afuvv Allah affedip aziz eylesin inşallah.
    Cevapla
  • tct 3 yıl önce Şikayet Et
    Imran Khan çok iyi bir liderdi. Bekleyip göreceğiz. Afganstan ile Pakistan arasında savaş çıkabilir.
    Cevapla
  • Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Gardaşımızsın... Ama ABD oyunlarına dikkat et.. Bide Çin var
    Cevapla
  • Diğeri 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir gün trump ve imrahan geri gelecek, bekle
    Cevapla
  • Tufan 3 yıl önce Şikayet Et
    Vallahi Pakistanda kim başta olursa olsun bizdeki 6 lı ganyandan daha çok Türkiye severdir.
    Cevapla
  • ibo wien 3 yıl önce Şikayet Et
    helall onlar can pakistan
    Cevapla
  • Abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Anavatan Türkiye'dir.Sancak düştüğü yerden biiznillah kalkacaktır.AyYıldızlı Şanlı bayrağımız Ümmet-i Muhammed'in bayrağıdır.Lâ Gâlibe İllallah
    Cevapla