Diyarbakırspor, Maltepespor maçına gidemiyor

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Diyarbakırspor'un, ''Maddi imkansızlık'' nedeniyle Maltepespor maçı için İstanbul'a gidemediği bildirildi.

Diyarbakırspor, Maltepespor maçına gidemiyor
Diyarbakırspor, Maltepespor maçına gidemiyor
GİRİŞ 20.10.2012 21:47 GÜNCELLEME 20.10.2012 21:47
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Diyarbakırspor'un, ''Maddi imkansızlık'' nedeniyle Maltepespor maçı için İstanbul'a gidemediği bildirildi.

Diyarbakırspor Muhasebe Müdürü İsmet Marsil, AA muhabirine, Maltepespor ile yapacakları maç için İstanbul'a gitmeleri gerektiğini, borç para almak için çalmadıkları kapı kalmadığını, ancak kimseyi bulamadıklarını söyledi.

''İstanbul'a gitmek için uçak biletlerini alamadık. Bu nedenle Maltepespor maçına gidemiyoruz'' diyen Marsil, yarın oynanacak maça çıkamayacaklarını bildirdi.

Marsil, ''En son İstanbul'a saat 23.00'te uçak vardı. Bu nedenle futbolcuları kulüpte beklettik. Ancak para bulamayınca futbolcuları evlerine gönderdik. Yaşadığımız büyük bir talihsizliktir. Takıma sahip çıkan yok'' diye konuştu.

YORUMLAR 2
  • alper genç 11 yıl önce Şikayet Et
    fermane me kurdane. kürtlerin kaderi mi bu
    Cevapla
  • KARADENİZ FIRTINASI 11 yıl önce Şikayet Et
    ali gaffar okan. diyarbakırspor için çok şeyler yapan o güzel insan ali gaffar okan ı akbabalara teslim ettiniz ya onun laneti peşinizi bırakmayacak.
    Cevapla