Ankara saldırısı Rusya’nın planlı işi mi?

  • GİRİŞ14.03.2016 07:28
  • GÜNCELLEME14.03.2016 10:57

Yine terör yine acı yine kahpece bir saldırı...

Ankara'daki bu üçüncü saldırı...

Canımızı yakmaya devam ediyorlar.

Geçen saldırının bir benzeri…

Ve yine Erdoğan’ın tam da Azerbaycan seyahati öncesi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Salı günü Azerbaycan'a gidecekti. Hazar Denizi'ndeki Şah Deniz 2 Gaz Sahası ve Hazar Denizi'nin güneyindeki diğer sahalarda üretilen doğal gazın öncelikle Türkiye'ye, ardından Avrupa'ya taşınmasını amaçlayan Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi'nin (TANAP) hızlandırılması projesini masaya yatıracaktı.

Patlamanın tarzı bir önceki alçak saldırıyla birebir aynı. Yine çalıntı bir araç, yine aksam saati tercih edilmiş. Neden? Çünkü hem medya ayağı güçlü olsun hem de daha fazla cana kıyalım diye plan yapmış katil sürüleri.

Bir bakıyoruz: 'Gezi Direnişi' isimli panelde terör örgütünün siyasi uzantısının eş başkanı Demirtaş, "CHP’yle artık omuz omuza yürümek zorundayız” diye çağrı yapmaktan çekinmiyor.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın bu ihanet dolu açıklamalarıyla aynı saatlerde MLKP, PKK, TKP/ML, DKP, MKP, TKEP/L, TİKB, THKP-C/MLSPB ve Devrimci Karargah terör örgütleri de Kandil'de yaptıkları bir toplantı ile Türkiye'ye karşı birleşme kararı aldıklarını açıkladıklarıanlarda Duran Kalkan o çatallaşmış iğrenç sesiyle bir de slogan falan attırarak tehdit mesajları vermeyi kendine görev addediyor..

Kalkan, Mart ayında yaşanan olaylara dikkat çekerek, bunların intikamı alınacak diye bir şeyler söylüyor. Kandil’de terör örgütleri birleşirken siyasi arenada da demek ki ittifak isteniyor.

Netice-i kelam: Bundan sonra devlet hala teröre destek veren ve terörü estetize etmeye çalışan kurum, kuruluş, medya ve Meclis'te sandalye işgal edenlere bir an bile vakit geçirmeden gerekli dersi vermelidir. Teröre destek bu kadar pervasız hale getirilemez.

Ayan beyan böylesine bir ihanet yaşanırken hiç kimse koltuğunda rahat oturmamalı.

Hem terör saldırısını yalandan kınayacaksın hem de ardından vekilin teröristin taziye çadırına gidecek. Artık bu görüntünün olmaması için Meclis gereken tedbiri bir an önce almalı.

Bu arada patlamayı büyük ihtimalle yine bölücü örgütün şehir ayağı TAK üstlenecek ve bunu "halkların bla bla bla..." adına yaptıklarını açıklayacaklar.

Asıl soru şu:

Rusya, Erdoğan’ın Bakü ziyaretini ne kadar süre erteleyebilir?

Terör örgütlerine daha ne kadar yardım ederken emir verebilir?

Ha bu arada Azez ve Cerablus hattında daha ne kadar zaman kalabilir? 

serkan.ustuner@haber7.com

twitter: sustuner

Yorumlar50

  • Sinan 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah devletimizi milletimizi ve liderimizi korusun insallah
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • frht ŞALVARCIOĞLU 8 yıl önce Şikayet Et
    bu devlet irade gösterip dağ başlarına çöreklenmiş elebaşlarının kellelerini alamıyorsa biz boşuna konuşuyoruz
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Edip 8 yıl önce Şikayet Et
    Rusyanın içerideki sempatizanları dersek daha iyi olur.Rusyadan malzeme ve destek al enayiler çok nasıl olsa.Yıllardır devrim devrim diye tutuşanlar yok mu.Yeşil kaban ile devrim getirmeye çalışanlar yok mu.Velhasıl cahil yok mu.
    Cevapla
  • halk 8 yıl önce Şikayet Et
    cumhur başkanı azerbaycan ziyaretini iptal etmemelidir eğer öyleyse planları boşa çıkar
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Eren23 8 yıl önce Şikayet Et
    Osmanlı isyancıların kellesini kılıçla bedenlerinden ayırdığı için 600 yıl ayakta durabildi yeter artık bu ülkenin ekmeğini yiyip ihanet eden her kim varsa kelleleri bedenlerinden ayrılmalı artık içeriye atıntohumluk besleniyor sanki
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Daha fazla yorum görüntüle
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat