Katar kuşatması ve Osmanlı Çağrısı

  • GİRİŞ09.06.2017 07:46
  • GÜNCELLEME10.06.2017 11:14

Sen gittin damarlarımızın kanı gitti, gözümüzün feri gitti. Seni ayırdılar yüreğimizden üzerimizde parıldayan güneşimiz gitti.

En zor, en karanlık badirelerden geçer iken milletim sen  kuyruklu bir yıldız gibi ufkumuzdan kayıp gittin.Seninle birlikte devletimiz gitti, heybetimiz gitti, gücümüz ve kuvvetimiz gitti.

Seni yeryüzü haritasından sildiklerinden bu yana islam coğrafyası sahipsiz, kimsesiz ve mahsun. Her yerden öfke, kin, kan ve nefret yağıyor üzerimize. Her yerde kardeş kavgası, katliam, işgal ve sürgün bırakmıyor peşimizi. Sen gittin üstümüzdeki kardeşlik çatısı uçtu, aramızdaki barış köprüsü ve huzurumuzun temelleri yıkıldı.

Savaşı dün Balkanlarda, Kafkaslarda , Yemende, Filistin topraklarında veriyorduk düşmana karşı, bugün; bu savaş sadece oralarda değil evimizinde, mahallemizde, şehrimizde, bölgemizde, ülkemizde, tüm islam coğrafyasında sürüyor. Yüreğimizin içi ülkelerimizin her biri bir savaş meydanı.

Sen düştün yüreğimizin başşehri İstanbul düştü.Kardeşlerimiz toprakları işgal ordularının sömürü ağlarına düştü. Müslümanlar düşmanlarıne ve cellatlarına aşık olacak kadar büyük bir zillete düştü.

Sen gittin aramızdan öz kardeşlerimiz öz kardeşlerine düşmandan da beter düşman oldular. Bir asırdır ümmetin başına gelen bela ve musibetler salgın bir hastalık gibi islam topraklarını çöle çevirdi. Taş üstünde taşımız, baş üstünde başımız kalmadı. Vatanlarımız askeri, siyasi ve ekonomik istilalar altında yağmalandıkça yağmalandı ve bizlere zindan oldu. Dünyamız yıkıldı evimiz yurdumuz tarumar oldu.

İslam toprakları emperyalizmin doyumsuz iştahının şehvetine kurban gitti. Kukla yöneticiler, yerli münafıkların batının işgal hareketinde en aktif rol oynadılar. Halen birçok islam ülkesi bu alçak Nemrutların ve şerefsiz Firavunların zalim yönetimleri altında inim inim inlemektedir.

Bu zalimlerdir yurtlarımızı ezeli ve ebedi düşmanlarımıza peşgeh çektiren. Bizi dinimizden, kültürümüzden ve medeniyetimizden ayıran, düşmanlarımıza kul ve köle eden bu kuklalardır. Koskoca İslam ümmetini bölen, parçalayan teker teker yutmaları için bizi emperyalizmin arenasına atan bu diktatörler zalimlerdir.

Başta Afganistan, Irak, Suriye, Bahreyn, Yemen, Somali, Myammar, Keşmir, Karabağ, Filipinler, Filistin olmak üzere işgal altında olan tüm topraklarımız her birisi islam coğrafyasının nadide birer parçalarıdır.

Katar’ı boykotla sindirmek, izelasyonla boğmak isteyen hareketinin başını çeken Haçlı Batının, Siyonist İsrailin Suudi taşeronları, Mısırın çağdaş Firavunları ve körfezin müslüman kılıklı ahmaklarıdır. Bunlar Amerikanın ve batı emperyalizminin ileri karakolluğunu üslenerek Katar’ın şahsında tüm islam ülkelerini ve hareketlerini hizaya getirmek, İslam alemini yeniden dizayn etmek gibi alçak bir görevi üslenmiş durumdalar.

Birinci hedef Katar gibi görünse de, 2. Hedef; İslam coğrafyasının derleyip toparlayacak yegane güç olan, Osmanlının tek varisi Türkiye. Sonrası malum. Tüm islam coğrafyasını yeniden işgal ve dizayn etmek... İslam alemini 100 yıl daha esaret zincirlerine mahkum etmek…

İşte sadece bunun için Amerika ve AB Cumhurbaşkanı Erdoğana ve yeni Türkiyeye düşman, Siyonist İsrail ve Rusya bunun için bize karşı hep tetikte ve teyakkuz halind...

Ey Türkiyenin ve islam ülkelerinin yerli münafıkları, mankurtları, ahmakları hala islam düşmanlarının üzerimizde oynadığı oyunları anlamak için başımıza gelecek bela ve musibetleri mi bekliyorsunuz?

Ey Milletim! Tarihimizle hesaplaşmak, islam medeniyet ve kültürünü yeniden tüm yurdumuzda ve islam coğrafyasında inşa ve ihya ile Allahın ölçülerine göre onu dizayn etmek bize düştü.

Sorumluluğunun ve onun yükünün farkında ol!

 

Arif Altunbaş, Haber 7

Yorumlar11

  • Hikmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Osmanlı rüyasından uyanıp dünya gerçekleriyle yüzleşmeliyiz...
    Cevapla
  • son Osmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah yar ve yardımcımız olsun,Allah razı olsun güzel bir analiz di...
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • CENGİZ 6 yıl önce Şikayet Et
    dualarımız ve yüreğimiz dostumuz Katar ile. ama ben farklı bir noktaya dikkat çekmek istiyorum. şimdiye dek acaba sayın yazarımız mazlum Türk dünyası hakkında ne yazdı, gerçekten merak ediyorum. körfezde hepsi aynı din ve aynı milletten ülkeler didişiyor arada ne ölü vne yaralı var. oysa on yıllardır Türk dünyası zalim çinlilerin ermenilerin rusların elinde kan ağlıyor katliama uğruyor yok ediliyor. NEDEN TÜRK DÜNYASINA KARŞI DA BÖYLE HAREKET ETMİYORSUNUZ EY MÜSLÜMANLAR!
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Zafer 6 yıl önce Şikayet Et
    İslam Ülkeleri denilince müslüman Türklerin hepsi, yani Türk dünyası da işin içine giriyor. Türk dünyası olmadan İslam dünyasının büyük bir yanı eksik kalır. Türk dünyasız İslam dünyası olmaz. Meseleye sadece Türklük penceresinden bakarsanız, sizin bakışınız da kör ve topal bir bakış olur. Vesselam...
    Toplam 5 beğeni
  • Mustafa Bozdemir 6 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizin ve islam dünyasının üzerinde oynanan oyunları iyi analiz eden bir yazı .Allah razı olsun.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Osman 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu yoruma katılmamak mümkün mü yazandan Allah razı olsun
    Cevapla Toplam 6 beğeni
Daha fazla yorum görüntüle
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat